Тест по картинці: Улюблене тістечко розповість, як ви будуєте любовні стосунки

Тест по картинці: улюблене тістечко розповість, як ви будуєте любовні стосунки

Подивіться на картинку та оберіть тістечко, яке вам би хотілося з'їсти з апетитом. Дізнайтеся, що думають психологи про людей, які віддають перевагу тим чи іншим солодощам, передають Патріоти України.

1. Якщо найапетитнішим вам здається тістечко під номером «1», то ви прямолінійна і смілива особистість. Всі проблеми у відносинах ви звикли вирішувати відразу і безпосередньо, не замовчуючи і не ухиляючись від розмови. Розрив відносин ви переживаєте дуже важко, але зовні ніколи не покажете цього.

2. Це тістечко вибирають велелюбні і пристрасні натури. У коханні ви переживаєте бурю емоцій, а після того, як вони уляжуться, ви вже не бачите стимулу продовжувати стосунки. У той же час, після розриву ви ще довго приходите тями.

3. Ви звикли щиро висловлювати свої почуття і емоції. Ваш партнер буде в подробицях знати, наскільки сильно ви його любите. Якщо відносини прийдуть до логічного завершення, то болю не буде меж, дуже довго і болісно ви оговтуєтеся після розставань.

4. Вам важко довіритися людині, навіть якщо ви її кохаєте без пам'яті. Ви довго приховуєте свої почуття, уважно вивчаєте і розглядаєте з різних кутів свого коханого, перш ніж погодитеся на початок відносин. Вам вдається тримати під контролем свої емоції навіть після розставання.

5. Ці ласощі вибирають натури, які часто закохуються. Вам подобаються представники протилежної статі, але ви завжди точно знаєте, хто повинен перебувати поруч з вами. Якщо ж відбувається розрив відносин, ви умудряєтеся відвволікти себе на інші заняття, в тому числі і на саморозвиток. В результаті життя починає змінюватися, і ваше серце відкривається для нових відносин.

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...

Це здивує! Тест у картинці визначить, ким ви були в минулому житті

четвер, 25 квітень 2024, 11:12

У багатьох релігіях існують переконання, що людина приходить в цей світ знову і знову у новому тілі. Якщо ви вірите що життя дається не один раз, пропонуємо пройти цей тест, передають Патріоти України. Виберіть картинку, не замислюючись та не витрачаюч...