Тест точний на 97%! Вкажіть свій ріст - і подивіться на результат, це здивує

Тест точний на 97%. Виберіть свій ріст. Тепер подивіться на результат, передають Патріоти України.

140 см. Щедрий і моральний

Ви прагнете стати кращими. У вас високі амбіції і стандарти. Людям може і здатися, що з вами важко, але найважче вам з самим собою. Ви старанно працюєте, але ви не егоїст. Ви працюєте, тому що хочете зробити світ кращим. Ви любите, поки вас не ранять. А після… все ще не перестаєте любити. Дуже мало людей можуть оцінити по заслузі все, що ви робите.

140-150 см. Розумний і замислений

Ви відмінний мислитель. Ваші думки та ідеї – найважливіше. Ви любите обдумувати свої теорії і погляди на самоті. Ви інтроверт. Ви ладите з тими, хто любить думати і вчитися. Ви ніколи не буваєте поверхневим. Ви витрачаєте багато часу, роздумуючи про мораль. Ви намагаєтеся робити те, що правильно, навіть якщо більша частина суспільства з вами не згодна.

150-160 см. Проникливий і філософський

Ви унікальна, єдина в своєму роді душа. Поруч з вами немає нікого, навіть злегка, схожого на вас. Ви інтуїтивний і трохи химерний. Вас часто розуміють неправильно, і це вас ранить. Вам необхідний особистий простір. Вашу творчість необхідно розвивати, вона вимагає поваги оточуючих. Ви людина, яка чітко бачить темні і світлі сторони життя. Ви дуже емоційні.

160-170 см. Захоплюючий і правдивий

Ви відповідальна людина, яка любить піклуватися про інших. Ви вірите в чесну роботу і легко берете на себе зобов’язання. У вас хороший характер. Ви викликаєте довіру в людей. Ви яскравий, швидкий і дотепний. У вас завжди є щось цікаве, що розповісти друзям.

170-180 см. Впевнений і домінуючий

Ви дуже незалежний. Ваш принцип «Зроблю сам». Покладаєтеся тільки на себе. Ви знаєте, як залишатися сильним для себе і людей, яких ви любите. Ви знаєте, чого хочете, і не боїтеся йти на зустріч цьому. Єдине, що вам потрібно від людей те, щоб вони були щирими з вами. Ви готові до правди.

180-190 см. Добрий і чутливий

Ви легко будуєте стосунки з людьми. У вас є багато друзів, і ви любите робити їх життя кращим. У вас тепла і світла аура. Люди відчувають себе вкрай спокійно у вашій присутності. Ви щодня думаєте, як стати ще краще. Ви хочете бути цікавим, проникливим і унікальним. Вам необхідна любов, більш ніж будь-кому в світі. Ви готові любити тих, хто не любить вас у відповідь.

190 см і вище. Щасливий і незворушний

Ви чуйна, розуміюча людина. Ви слухаєте уважно і без осуду. Ви вважаєте, кожна людина має свій власний шлях у житті. Ви легко приймаєте події і людей. Ви стресостійкі, рідко переживаєте. Ви, як правило, дуже розслаблені. Завжди добре проводите час, при цьому, не збиваючись з власного шляху.

От у чому секрет! Як зберігати банани, щоб вони не темніли

четвер, 28 березень 2024, 11:12

Ділимося корисними лайфхаками, які допоможуть довше зберегти банани свіжими та смачними. Багатьом знайома проблема бананів, коли вони швидко чорніють і стають м’якими (навіть якщо ви купили їх зеленими). Щоб улюблений фрукт був придатний до вживання я...

Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...