Тест у картинці: Виберіть зображення і дізнайтеся, хто ви - лідер чи креативщик

Якщо ви самі не може виділити свої сильні і слабкі сторони, то пропонуємо пройти звичайний тест, який допоможе точно дізнатися, яка ви особистість - лідер или креативщик, передають Патріоти України.

Виберіть один шматочок пирога, фігура якого сподобалась найбільше, і дізнайтеся її значення. Саме фігура вкаже на ваші потаємні сторони.

Коло

Якщо вам сподобався круглий пиріг, значить ви часто приймаєте нестандартні рішення. Ви аналітик, який точно не хоче витрачати свій час. Ви якісно виконуєте свою роботу, що допомагає вам досягати результатів у кар'єрі. Ваша напористість допомагає вам рухатися вперед і вирішувати проблеми навіть там, де інші опустили руки.

Серце

Ви від природи досить м'яка людина, до якої люди тягнуться самі. Ви неймовірно добра людина, яка віддасть перевагу допомозі іншим, ніж буде задовольняти власні бажання і потреби. Всі вважають вас відмінним другом, який вміє підтримати і вислухати. Ви точно не з тих людей, хто буде провокувати конфлікти, адже ви любите спокій.

П'ятикутник

Ви та людина, яка не звикла до великих компаній і демонстрації власних емоцій. Ви - одинак з сильною інтуїцією. Вам більше подобається спостерігати за іншими людьми і з роками це робить з вас хорошого психолога. Ваша спостережливість навчила вас "читати" людей.

Зірка

Ця гострокутна фігура вказує на те, що ви природжений лідер. Ви любите досягати різних цілей, однак у вас є одна негативна риса, яка може відлякувати людей. Ви терпіти не можете, коли чуєте на свою адресу "ні" і просто обожнюєте все контролювати.

Полігон

Ви та людина, яка намагається брати з цього життя все і навіть більше. Ви неймовірно креативна та винахідлива людина. Вам подобається, коли ви перебуваєте в центрі уваги. Ви можете підтримати будь-яку бесіду навіть якщо ви в ній не особливо добре розбираєтеся.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...