Тест видатного психолога: Які двері на картинці викликають у вас найбільший страх?

“Печера, в яку ви найбільше боїтеся увійти, приховує ваш найбажаніший скарб” - це слова Джозефа Кемпбелла, мислителя, письменника та відомого професора, які чудово відображають сенс психологічного тесту, який ви пройдете за мить, передають Патріоти України.

Кемпбелл та інший вчений, психолог Кліффорд Н. Лазарус, погодилися, що ми створюємо бар’єри в головах, через які ми не в змозі досягти щастя. Тільки коли ми зіткнемось із власним страхом, ми зможемо насолоджуватися життям. Виберіть двері, в які б ви не зайшли ні за які гроші. Вхід, який викликає найбільший страх, відображає важливі риси вашої особистості.

Якщо ви вибрали:

Вхід 1

Вибір покинутого будинку означає, що ви особистість сильного типу і є розумним аналітиком, який не змінює свою реальність вигадками. Проте у вас є проблеми з проявом емоцій. Вибір стіни, покритої облущеними шпалерами, є символом емоційного бар’єру, який ви ставите між собою та іншими людьми. Те, чого ви боїтесь і водночас прагнете, – це створити стосунки, не лише романтичні, але й дружні.

Вхід 2

Якщо ви вибрали сходи, що ведуть вниз, це говорить про те, що ви вільна особистість і ви дуже боїтеся втратити свою незалежність. Спуск по сходах в невідому порожнечу символізує страх смерті і страх невідомості. Здоров’я – це найважливіше для вас, тому дбайте про себе, добре харчуйтеся і займайтеся спортом, тому що це дасть вам душевний спокій.

Вхід 3

Ви боїтеся увійти в цю крижану печеру? Швидше за все, на даний момент у вашому житті, вам не вистачає родинного тепла, ви хочете, щоб стосунки з друзями були тіснішими. Ви боїтеся втратити своїх найближчих людей. Страх самотності означає, що найбільше в цьому житті ви цінуєте любов.

Вхід 4

Покинутий розвалений будиночок викликає у вас почуття страху? Найбільше ви боїтеся матеріальних проблем. Ви хочете забезпечити свою сім’ю любов’ю і процвітанням, тому ви мрієте про гарний дім і високий заробіток. Ви багато працюєте, щоб забезпечити своїм близьким гарне життя.

Вхід 5

Найбільше вас налякав тунель, що веде в невідоме? Цей вибір означає, що ви все ще шукаєте свій шлях у житті. Ви не знаєте, хто ви і що хочете. Ви розумні і у вас добре серце, але ви повинні почати вірити в себе! Те, що вам не вистачає для щастя – це впевненості в собі.

Вхід 6

Злякалися дверей з ланцюгами? Щоб їх прибрати потрібно багато часу… Цей вибір означає, що ви творчі, продуктивні і не боїтеся праці. Але так легко стаєте трудоголіком… Що вам потрібно – то це можливість хоч зрідка розслаблятися і відпочивати. Тоді ви зможете вирішувати проблеми з новими силами.

А ви це знали? Навіщо прибирати пінку, що з’явилася на поверхні розчинної кави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:09

Розчинна кава користується популярністю навіть серед найвибагливіших і завзятих кавоманів. Пояснюється це дуже просто: цей напій хоч і поступається натуральним за своїми смаковими якостями, але є неймовірно простим у приготуванні. Досить просто висипат...

Ви будете здивовані! Які страви можна зробити смачнішими за допомогою цукру

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:08

Далеко не всі господині знають, що цукор можна сміливо використовувати і при приготуванні основних страв. Справа в тому, що цей компонент дозволяє смаковим якостям їжі розкритися в повному обсязі, передають Патріоти України. Деякі кулінари сумніваються...