Тест за фігурою: Виберіть типаж свого чоловіка на картинці - і дізнайтеся, що чекає на вас у стосунках

Просто виберіть тип чоловіка і читайте розшифровку. Результати тесту вас вразять, передають Патріоти України.

Нас оточують різні люди. Вони виявилися ближчими до нас з різних причин, але найчастіше саме ми самі і притягуємо їх. При цьому не завжди компанія підбирається правильною. Тому ваше оточення може підказати, які внутрішні проблеми у вас є. Наприклад те, якого чоловіка жінка обирає в партнери, може розповісти про проблеми з дитинства або страхи, що глибоко сидять. Як дізнатися про причину ваших проблем? Просто виберіть тип чоловіка і читайте розшифровку. Результати тесту вас вразять!

1. Нарцис

На його харизму, таланти, успішність та красу западають багато хто. Ви у тому числі. А послухати його медові промови! Якось закохавшись у нього, ви не так просто забудете про нього. Якщо ви зустрічаєтеся з таким чоловіком, ви теж нарцис. І, швидше за все, у цьому чоловікові ви бачите віддзеркалення себе і тому закохуєтесь у нього. Насправді, такі відносини часто сповнені самолюбування, зарозумілості та перфекціонізму.

У такому союзі не місце спокою та затишку. Тут партнери живуть за принципом “від кохання до ненависті один крок”. То вони потребують один одного, то не терплять присутності на одній території. Насправді, ці відносини не мають майбутнього, а нарцисизм слід лікувати.

2. Емоційно недоступний

Він без особливого захоплення розповідає вам про себе. Він нерішучий і часто вибачається. Любить поговорити про минуле. Може швидко зізнатися вам у своїх почуттях, а за секунду заявити, що не шукає постійних стосунків.

Ви вважаєте, що не заслуговуєте на більше. Можливо, це сталося внаслідок травмованого дитинства чи невдалих стосунків, де вас не підтримували, нехтували вами чи ображали. В результаті ви дійшли висновку, що іншого відношення не заслуговуєте.

Щоб припинити себе недооцінювати, вам потрібно почати з прощення. Вибачте вашого колишнього, відпустіть ситуації з дитинства. Ви заслуговуєте на все найкраще.

3. Чоловік із низькою самооцінкою

Він завжди думає, що гірший за вас. Він як діамант без огранювання. У нього є потенціал, ви бачите його, але проблема в тому, що сам чоловік не вірить у себе. Відносини з ним нагадують вам свого роду проект.

Якщо ви зустріли такого чоловіка, це означає, що ви приділяєте зайву увагу стосункам. Ви готові все «полагодити», налагодити, вкластися, аби все працювало так, як у «нормальних» парах. Ваші ролі у такому союзі змінюються: ви починаєте грати роль чоловіка.

Ймовірно, у сім’ї ви були старшою сестрою, яка мала робити все за молодшими. Або ж така риса виробилася з роками, і тепер вам складно її позбутися. Розслабтеся, віддайте частину ініціативи чоловікові, і ви побачите, що він розправить плечі і стане впевненішим у собі.

4. Непостійний чоловік

У його анамнезі купа коротких романів, і, швидше за все, він ніколи не був одружений. У нього багато відмовок, чому він досі не зустрів ту саму жінку. Свою історію він зазвичай закінчує так: «Колись я одружуся… Коли-небудь».

Чому вам зустрівся такий чоловік? Тому що ви ПОТРЕБУЄТЕ. Потребуєте будь-якої уваги від чоловіка. Він це відчув, зчитав із вас інформацію, що вам досить просто причепитися до нього як п’явка. А одружиться він потім. Колись. І, мабуть, не на вас.

І тут також причина лежить глибоко у вашому дитинстві чи минулих хворобливих відносинах. Щоб не притягувати таких чоловіків, вам слід звернути увагу на себе. Поважайте себе, і тоді чоловіки будуть ставитись до вас з повагою.

5. П’явка

Він користується вашими ресурсами, а натомість не віддає нічого. Дякуйте, якщо без шкоди для вас. Швидше за все, ви не впевнені у собі, і у вас низька самооцінка.

Зчитуючи це, п’явка так і липне до вас, перебуваючи в повній впевненості, що вам буде за радість його перебування поруч із вами. А що зручно! Впевнені в собі жінки не приваблюють таких чоловіків-паразитів.

6. Задира

Він звинувачує вас навіть у тих помилках, які вчинили не ви. Він розмовляє з вами, як із маленькою дівчинкою. Коли він просить допомоги в інших, його тон має загрозливий характер. Він критикує вас та ваших дітей.

У вас є проблема з виставленням особистих кордонів. Ви не розумієте інстинктивного рівня, як і де проставити ці межі. Щоб догодити іншим, ви часто нехтуєте собою і принижуєтесь. Коли ви розберетеся з тим, за що ви відповідальні, а за що ні, ваш чоловік почне вас поважати або розлучиться з вами. Задирі стане з вами нецікаво. Вас же тепер не зачепити! Він знайде нову жертву.

7. “Заляканий”

Він погоджується з усім, що ви кажете. Має низьку самооцінку. У нього немає впевненості у собі. Він не вміє висловлювати свою думку та бажання.

Чому ви обрали його? Тому що ви жінка, яка любить контролювати все. Такий чоловік ідеально підходить для ваших потреб. У такому союзі ви зможете виявити усі свої вміння великого контролера та маніпулятора.

На жаль, такі чоловіки рідко стають Чоловіками. Якщо ж ви (жінка) впізнали в цьому описі себе, то скоріше позбавляйтеся необхідності все контролювати.

8. Невільний чоловік

Він одружений, заручений чи перебуває у стосунках з іншою жінкою. Увага! Якщо він одружений і просто з’їхав від дружини, не розлучившись з нею, він все ще одружений.

Якщо ви з ним, значить, у вас низька самооцінка, і ви зовсім не поважаєте себе. Тут нема виправдань. Якщо ви у відносинах із зайнятим чоловіком, значить, ви зовсім себе не любите. Зустрічатися з обманщиком означає обманювати себе. Вихід тут один. Розірвати зв’язок. Як би він вас не запевняв, що скоро втече від дружини, «просто зараз у нас важкий період/вона хворіє/діти маленькі». Біжіть!


Секрет досвідчених господинь! Як позбутися неприємного запаху під час приготування минтая

вівторок, 23 квітень 2024, 16:08

Минтай можна було б сміливо назвати ідеальним сортом риби, якби не неприємний запах у процесі приготування. Саме тому молоді господині для смаження намагаються вибрати менш ароматний продукт. Однак за правильного підходу запах можна нейтралізувати, пе...

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...