Кулінари рекомендують додати до салату замість ковбаси:
"
Олів'є" з креветками та без овочів за рецептом Євгена Клопотенка
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Відваріть креветки в молоці, доведіть до кипіння на маленькому вогні, після чого залишіть креветки остигати в молоці.
2. Після цього поріжте їх великими шматками.
3. Тушки перепілок поперчіть, посоліть і запікайте в духовці при 180°С близько 25-30 хвилин.
4. Після – розділіть м'ясо від кістки та поріжте.
5. Яйця відваріть, охолодіть, почистіть і поріжте.
6. Добре помийте листя салату та обсушіть.
7. Наріжте оливки на дві частини.
Білі шкарпетки - невід’ємна частина сучасного стилю. Вони гарно виглядають, але швидко втрачають свій білосніжний вигляд. Часті прання, неправильна температура води або занадто агресивні засоби можуть зробити їх тьмяно-сірими. На щастя, існують прості ...
Коли починається опалювальний сезон, питання про вибір правильних дров стає особливо актуальним. Від того, яку породу дерева ви використовуєте, залежить не лише температура у домі, а й витрата палива, тривалість горіння та навіть чистота димоходу, пере...