Кулінари рекомендують додати до салату замість ковбаси:
"
Олів'є" з креветками та без овочів за рецептом Євгена Клопотенка
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Відваріть креветки в молоці, доведіть до кипіння на маленькому вогні, після чого залишіть креветки остигати в молоці.
2. Після цього поріжте їх великими шматками.
3. Тушки перепілок поперчіть, посоліть і запікайте в духовці при 180°С близько 25-30 хвилин.
4. Після – розділіть м'ясо від кістки та поріжте.
5. Яйця відваріть, охолодіть, почистіть і поріжте.
6. Добре помийте листя салату та обсушіть.
7. Наріжте оливки на дві частини.
Інсульт – надзвичайно поширений стан. Щороку з інсультами в Україні госпіталізують понад 145 тисяч осіб. Передумови, що значно підвищують ризик виникнення цього стану, медики називають факторами ризику, передають Патріоти України. "Ефективна профілакти...
У холодну пору року лобове скло автомобіля швидко покривається льодом, а двірники примерзають. Уникнути цього допоможе простий спосіб, для якого не потрібні спеціальні засоби – лише речі, які є майже в кожному домі. Про це повідомило видання The Sun, п...