Кулінари рекомендують додати до салату замість ковбаси:
"
Олів'є" з креветками та без овочів за рецептом Євгена Клопотенка
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Відваріть креветки в молоці, доведіть до кипіння на маленькому вогні, після чого залишіть креветки остигати в молоці.
2. Після цього поріжте їх великими шматками.
3. Тушки перепілок поперчіть, посоліть і запікайте в духовці при 180°С близько 25-30 хвилин.
4. Після – розділіть м'ясо від кістки та поріжте.
5. Яйця відваріть, охолодіть, почистіть і поріжте.
6. Добре помийте листя салату та обсушіть.
7. Наріжте оливки на дві частини.
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...
Гадаєш, у тебе гострий зір і ти помічаєш усе? Перевір себе! Перед тобою візуальний тест, з яким 95% людей не справляються за 10 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — десятки яєць. Одне з них має маленьку тріщинку. У тебе лише 10 секунд, щ...