Тільки 1% людей бачить два обличчя в цій оптичній ілюзії - перевірте себе

Дана оптична ілюзія настільки складна, що лише невелика частина населення Землі може бачити обидва обличчя, присутніх на зображенні, передають Патріоти України.

Завдяки невеликому коучингу від творця контенту, який поділився цією цікавою картинкою, ви зможете увійти в клуб людей, яким підкорилася ілюзія цілком і повністю.

Представив образ Дін Джексон який має досвід роботи в області біології, в TikTok ж він регулярно розважає своїх підписників головоломками, завданнями і оптичними ілюзіями.

Одне з останніх його відео складалося зі складної ілюзії, яка представляє собою сумного чоловіка. Однак це не все, так як підступна картинка також ще містить і інший лик.

"Зараз ви бачите обличчя людини, яка виглядає трохи сумною", — пояснив Джексон.
"Кажуть, трохи менше одного відсотка людей також можуть бачити ще й сердите обличчя".

Надалі в ролику він зробив паузу в кілька секунд, щоб глядачі змогли самі спробувати побачити сердитого чоловіка.

"Якщо ви не бачите сердите обличчя, прикладіть палець до екрану саме в цьому місці", — продовжив Джексон. Після цього на екрані починає блимати червона стрілка. "Зачекайте секунду, — зазначає він. — Дайте собі ще 5 секунд."

Не залишилися осторонь і деякі користувачі, які дуже сильно захотіли допомогти тим, хто так і не зміг побачити друге зображення. "Якщо у вас виникли проблеми, уявіть собі вухо як око", — написала одна людина.

Інший і зовсім дав покрокову інструкцію. "Прикрийте його від верхівки голови до правої частини обличчя". "Злегка нахиліть телефон вправо, після чого його одне око буде чорним, а інше білим."

Навіть побачивши сердиту людину, кілька коментаторів відзначили, що було важко одночасно зберігати в голові уявлення про обидві ілюзії. "Мій мозок все ще хоче бачити оригінал", — зізнався один користувач.

Був також інтернет-користувач, якому пощастило побачити обидва обличчя, він залишив відгук про саме зображення. "Я б не назвав це злістю, — пояснив глядач. — Думаю, я б просто сказав: два обличчя, різні точки зору"

Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:12

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...