Тільки 2% людей це під силу! Перевірте, наскільки ви уважні - знайдіть чотирьох жінок на зображенні

Український художник Олег Шупляк створив картину, на якій зображені чотири жінки. Але не всіх можна легко виявити. Схоже, тільки у 2% людей вийде це зробити, передають Патріоти України.

На перший погляд, на знімку зображена жінка з розкішним густим волоссям і в красивій сукні, яка посміхається, розмовляючи по телефону.

Більшість людей, швидше за все, побачать цю жінку першою, але насправді на фотографії є ще три дами. Олег стверджує, що намалював "символічну композицію", щоб поліпшити популярну тему "оптичних ілюзій".

.

.

.

.

.

Насправді, ми можемо відкрити вам таємницю. Другу жінку можна побачити, якщо подивитися на руку жінки біля її щоки.

.

.

.

.

.

Щоб побачити третю жінку, потрібно подивитися на тіло другої.

.

.

.

.

.

А четверту знайдете так: на животі першої є губи — тобто все зображення — це і є сама жінка.

Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:12

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...