Тільки генії помітять жирафу за 7 секунд - складна головоломка на уважність

Головоломки - це чудовий спосіб підвищити потужність вашого мозку. Такі завдання покращують пам’ять та увагу, а також збільшують здатність людини до ефективного навчання. Наступна головоломка дуже захоплива і складна водночас - у ній потрібно знайти жирафу, яка заховалася у савані, передають Патріоти України.

Завдання ускладнюється ще й тим, що її потрібно виконати всього за 7 секунд, пише Mirror. Здавалося б, що таку велику тварину, як жирафа, не помітити просто неможливо. Але не в цьому випадку. Тварина так добре замаскувалася, що її зможуть знайти лише найуважніші.

Можете спробувати розгадати цю загадку самостійно або ж розділити завдання зі своїми друзями та рідними. Також можна урізноманітнити свій вечір з рідними людьми, запропонувавши їм влаштувати змагання і розгадати цю головоломку на швидкість.

Якщо вам не вдається знайти жирафу, даємо невелику підказку: зверніть увагу на дерева. Вас нічого не насторожує у їхньому вигляді? Якщо вам не вдалося знайти жирафу на картинці, правильну відповідь ми залишимо внизу.















А ви це знали? Навіщо при смаженні цибулі додавати соду та цукор

середа, 15 травень 2024, 18:14

Обсмажена цибуля часто стає компонентом багатьох страв, тому важливо навчитися її смачно готувати. У досвідчених господинь є маса хитрощів, які допомагають зробити смажену цибулю неймовірно смачною. Тому при приготуванні страви кулінари додають деякі к...

Не пропустіть! Спеціаліст розповів, як зрозуміти, що ваша пральна машина вже потребує очищення

середа, 15 травень 2024, 17:54

Пральна машина стала незамінним помічником у побуті. Проте, як і будь-яка інша техніка, вона потребує правильного догляду, який покращує працездатність та подовжує термін експлуатації. Фахівець з продукції AEG Майкл Форбс розповів виданню Mirror про те...