Тільки не їжте забагато: Дієтолог поділилась рецептом "антикоронавірусних" бутербродів

Відомий дієтолог Ірина Дядікова заявила, що ті, хто переніс коронавірус з ураженням легень, повинні включити в своє меню жири тваринного походження, інформують Патріоти України.

За її словами, для цього можна приготувати спеціальний бутерброд. Як уточнила фахівець, коронавірус досить підступний, тому дотримуватися строгих обмежень в зимовий період не варто. У щоденному раціоні повинні бути як білки, так і жири тваринного походження.
Для профілактики дієтолог рекомендує приготувати спеціальний «бутерброд здоров'я»: на хліб потрібно намазати пасту з сала, зерен кінзи, чорного перцю і кропу. У той же час, вона додала, що їсти жир у великій кількості не варто, так як вірус б'є по печінці та підшлунковій.
Вона уточнила, що у багатьох заражених коронавірусом нестача вітамінів D, E і групи B, а також цинку, кальцію, магнію та інших мікроелементів.

Господиням на замітку! Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників на Великдень

четвер, 2 травень 2024, 16:45

Розповідаємо, за допомогою чого зробити яйця жовтими, помаранчевими, червоними, зеленими, передають Патріоти України. Створення крашанок можна перетворити у творчий процес і не обов'язково для цього купувати в магазині харчові барвники. Щоб отримати рі...

Не відірватися! Як швидко, смачно та просто приготувати картопляні деруни з куркою

четвер, 2 травень 2024, 16:15

Деруни - національна українська страва, їх готують по всьому світу, але у наших господинь вони найсмачніші, передають Патріоти України. Кухарі та господині намагаються експериментувати, щоб привнести до класичної рецептури щось своє. Якщо ви втомилися ...