Тільки не їжте забагато: Дієтолог поділилась рецептом "антикоронавірусних" бутербродів

Відомий дієтолог Ірина Дядікова заявила, що ті, хто переніс коронавірус з ураженням легень, повинні включити в своє меню жири тваринного походження, інформують Патріоти України.

За її словами, для цього можна приготувати спеціальний бутерброд. Як уточнила фахівець, коронавірус досить підступний, тому дотримуватися строгих обмежень в зимовий період не варто. У щоденному раціоні повинні бути як білки, так і жири тваринного походження.
Для профілактики дієтолог рекомендує приготувати спеціальний «бутерброд здоров'я»: на хліб потрібно намазати пасту з сала, зерен кінзи, чорного перцю і кропу. У той же час, вона додала, що їсти жир у великій кількості не варто, так як вірус б'є по печінці та підшлунковій.
Вона уточнила, що у багатьох заражених коронавірусом нестача вітамінів D, E і групи B, а також цинку, кальцію, магнію та інших мікроелементів.

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...