Рис - один із найпопулярніших продуктів на наших столах. Ми не тільки додаємо його в голубці, різноманітні салати, але подаємо з улюбленими котлетами. Цей універсальний гарнір доречний майже завжди, передають Патріоти України.
Зазвичай варять рис на воді. Мало хто здогадується про ще один спосіб, який подарує страві неповторний смак та аромат. Якщо ви любите експерименти, то спробуйте ще один варіант від Smachnonews.
Спробуйте зварити рис не на воді, а на бульйоні. Так ви отримаєте набагато більше ніж звичайний сухий гарнір. Саме завдяки такому способу ви отримаєте унікальні смакові відтінки. Крім яскравості смаку зварений на воді рис буде поживнішим. Він отримає багато білків, вітамінів та мінералів.
Такий спосіб варіння рису нескладний. Для початку вам потрібно промити рис під проточною водою. Крупа має бути чистою.
Далі відправте рис у каструлю і залийте бульйоном 1:2, накрийте кришкою та варіть. Коли бульйон закипить, зробіть вогонь мінімальним. Не поспішайте викладати готовий рис у тарілки. Залиште його ще на 10 хвилин у каструлі, і лише потім насолоджуйтеся.
З огляду на величезну кількість суперечливих порад в Інтернеті, пошук правильного підходу для стрункості стає непростим завданням. Але для того, щоб схуднути, немає потреби кардинально змінювати харчування та дотримуватися кето, палео або інших модних ...
Уявіть ситуацію. Ви відкриваєте холодильник, берете готовий сніданок та смачно їсте. Це не міф, а реальність. Таке може бути, якщо вечері зробити ледачу вівсянку. Приготування займе 5 хвилин, а смачно буде на всі 100 %, передають Патріоти України. Для ...