Тільки не на воді: Як зварити рис, щоб він вийшов смачним та ароматним

Рис - один із найпопулярніших продуктів на наших столах. Ми не тільки додаємо його в голубці, різноманітні салати, але подаємо з улюбленими котлетами. Цей універсальний гарнір доречний майже завжди, передають Патріоти України.

Зазвичай варять рис на воді. Мало хто здогадується про ще один спосіб, який подарує страві неповторний смак та аромат. Якщо ви любите експерименти, то спробуйте ще один варіант від Smachnonews.

На чому краще варити рис для яскравості смаку

Спробуйте зварити рис не на воді, а на бульйоні. Так ви отримаєте набагато більше ніж звичайний сухий гарнір. Саме завдяки такому способу ви отримаєте унікальні смакові відтінки. Крім яскравості смаку зварений на воді рис буде поживнішим. Він отримає багато білків, вітамінів та мінералів.

Як правильно варити рис на бульйоні

Такий спосіб варіння рису нескладний. Для початку вам потрібно промити рис під проточною водою. Крупа має бути чистою.

Далі відправте рис у каструлю і залийте бульйоном 1:2, накрийте кришкою та варіть. Коли бульйон закипить, зробіть вогонь мінімальним. Не поспішайте викладати готовий рис у тарілки. Залиште його ще на 10 хвилин у каструлі, і лише потім насолоджуйтеся.

Найстаріший лікар у світі розкрив секрети довголіття і здоров’я: Чому раніше люди були стрункішими

субота, 28 червень 2025, 12:30

Говард Такер, 102-річний невролог із США, не лише став рекордсменом Книги рекордів Гіннеса як найстаріший практикуючий лікар, але й продовжує активно подавати заявки на роботу - навіть після закриття лікарні, де він працював, у 2022 році, передають Пат...

Психологічний тест: Яке перо ви оберете - таке ваше життєве кредо

субота, 28 червень 2025, 12:27

Психологічні тести допомагають краще зрозуміти себе. Перед вами - 5 зображень пір'їн. Оберіть одну інтуїтивно, не задумуючись довго. Ваш вибір підкаже, які цінності керують вами у повсякденному житті, передають Патріоти України. Ви — спокійна, гармоній...