Рис - один із найпопулярніших продуктів на наших столах. Ми не тільки додаємо його в голубці, різноманітні салати, але подаємо з улюбленими котлетами. Цей універсальний гарнір доречний майже завжди, передають Патріоти України.
Зазвичай варять рис на воді. Мало хто здогадується про ще один спосіб, який подарує страві неповторний смак та аромат. Якщо ви любите експерименти, то спробуйте ще один варіант від Smachnonews.
Спробуйте зварити рис не на воді, а на бульйоні. Так ви отримаєте набагато більше ніж звичайний сухий гарнір. Саме завдяки такому способу ви отримаєте унікальні смакові відтінки. Крім яскравості смаку зварений на воді рис буде поживнішим. Він отримає багато білків, вітамінів та мінералів.
Такий спосіб варіння рису нескладний. Для початку вам потрібно промити рис під проточною водою. Крупа має бути чистою.
Далі відправте рис у каструлю і залийте бульйоном 1:2, накрийте кришкою та варіть. Коли бульйон закипить, зробіть вогонь мінімальним. Не поспішайте викладати готовий рис у тарілки. Залиште його ще на 10 хвилин у каструлі, і лише потім насолоджуйтеся.
Багато водіїв і пасажирів навіть не замислюються над тим, яке місце в машині може виявитися найнебезпечнішим під час аварії. Однак дослідження показують, що розташування в салоні має вирішальне значення для виживання у разі ДТП. Про це пише «SUV News»,...
6 квітня за новим стилем (19 квітня за старим) - день пам'яті святого Євтихія, архієпископа Константинопольського. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Захарії Печерського, постника, нагадують Патріоти України. ***. Євтихій жив у VI сто...