Тільки не на воді: Як зварити рис, щоб він вийшов смачним та ароматним

Рис - один із найпопулярніших продуктів на наших столах. Ми не тільки додаємо його в голубці, різноманітні салати, але подаємо з улюбленими котлетами. Цей універсальний гарнір доречний майже завжди, передають Патріоти України.

Зазвичай варять рис на воді. Мало хто здогадується про ще один спосіб, який подарує страві неповторний смак та аромат. Якщо ви любите експерименти, то спробуйте ще один варіант від Smachnonews.

На чому краще варити рис для яскравості смаку

Спробуйте зварити рис не на воді, а на бульйоні. Так ви отримаєте набагато більше ніж звичайний сухий гарнір. Саме завдяки такому способу ви отримаєте унікальні смакові відтінки. Крім яскравості смаку зварений на воді рис буде поживнішим. Він отримає багато білків, вітамінів та мінералів.

Як правильно варити рис на бульйоні

Такий спосіб варіння рису нескладний. Для початку вам потрібно промити рис під проточною водою. Крупа має бути чистою.

Далі відправте рис у каструлю і залийте бульйоном 1:2, накрийте кришкою та варіть. Коли бульйон закипить, зробіть вогонь мінімальним. Не поспішайте викладати готовий рис у тарілки. Залиште його ще на 10 хвилин у каструлі, і лише потім насолоджуйтеся.

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...

Народні прикмети на 20 січня. Зимовий м'ясоїд. Традиції та забобони

понеділок, 20 січень 2025, 7:05

Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...