Перед тим як варити картоплю, зробіть на ній надріз уздовж умовного екватора. Врахуйте, що точка початку надрізу і кінця має зійтися, передають Патріоти України.
Далі опустіть картоплю у воду та поставте варитися. Коли до закінчення приготування картоплі залишиться буквально одна хвилина, приготуйте невелику місткість із крижаною водою. Ідеальний варіант – використання кубиків льоду з морозильної камери.
За допомогою шумівки витягніть картопля і відразу ж опустіть її в місткість з крижаною водою. Овочі повинні пролежати в крижаній воді буквально 10-15 секунд.
Через вказаний час дістаємо картоплю і, натискаючи на краї, зніміть з неї шкірку. В результаті у ваших руках має опинитися два невеликі ковпачки зі шкірки. Таким чином, ви почистите гору картоплі в мундирах всього за кілька хвилин.
Наші пащури вірили, що деякі речі можуть бути не тільки корисними у побуті, але й виступати як обереги. І тому ставилися до таких предметів шанобливо і обережно. Кілька речей у домі які є насправді практично в кожного українця, можуть бути потужними за...
Імбир давно здобув репутацію природного засобу, який підтримує здоров’я та допомагає при різних недугах. Особливо він цінується за здатність полегшувати травлення та зменшувати запальні процеси, передають Патріоти України. Цей ароматний корінь широко в...