Перед тим як варити картоплю, зробіть на ній надріз уздовж умовного екватора. Врахуйте, що точка початку надрізу і кінця має зійтися, передають Патріоти України.
Далі опустіть картоплю у воду та поставте варитися. Коли до закінчення приготування картоплі залишиться буквально одна хвилина, приготуйте невелику місткість із крижаною водою. Ідеальний варіант – використання кубиків льоду з морозильної камери.
За допомогою шумівки витягніть картопля і відразу ж опустіть її в місткість з крижаною водою. Овочі повинні пролежати в крижаній воді буквально 10-15 секунд.
Через вказаний час дістаємо картоплю і, натискаючи на краї, зніміть з неї шкірку. В результаті у ваших руках має опинитися два невеликі ковпачки зі шкірки. Таким чином, ви почистите гору картоплі в мундирах всього за кілька хвилин.
Літо приваблює сонцем та безтурботністю, але для багатьох це також означає дискомфорт від набряків на ногах та щиколотках після дня, наповненого активністю. Чому саме ноги страждають у спекотні дні? Як полегшити ці неприємні відчуття та коли слід зверт...
Вечірнє миття волосся — це частина щоденної рутини для багатьох людей. Однак експерти попереджають, що така практика може негативно вплинути на стан шкіри голови та волосся. Трихолог Магдалина Войтасевська пояснює, чому час доби, коли ми миємо волосся,...