
Салат без картоплі - рідкісне явище. Для таких страв картопля зазвичай вариться у мундирах, а після, на жаль, доводиться її чистити. Саме на таких дрібницях хочеться заощадити час, передають Патріоти України.
Виявляється, варену картоплю очистити від шкірки можна всього за одну секунду.
Швидке чищення картоплі починається ще перед тим, як її варити. Справа в тому, що на сирій картоплі необхідно зробити надріз уздовж умовного екватора. Точка початку надрізу і кінця має зійтися.
Після цього опустіть у воду картоплю та варіть її. Коли до закінчення приготування картоплі залишилася буквально одна хвилина, потрібно приготувати невелику ємність із крижаною водою. Найкраще для цього використовувати кубики льоду з морозильної камери.
Візьміть шумівку і витягніть нею картоплю, відразу опускаючи її в ємність із крижаною водою. Нехай картопля побуде у крижаній воді буквально 10-15 секунд.
Далі просто дістаємо картоплю і, натискаючи на краї, знімаємо з неї шкірку. В результаті в наших руках виявляються два невеликі ковпачки зі шкірки. Таким чином ми можемо перечистити гору картоплі у мундирах лише за кілька хвилин!
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Попри популярність дієт, що базуються на продуктах з маркуванням "0% жиру", сучасні дослідження в галузі нутриціології та дерматології дедалі частіше вказують на зворотний ефект. Відмова від корисних жирів на користь знежирених аналогів не лише не допо...