Тіна Кароль показала наймодніший пуховик цієї зими - фото стильного образу

З настанням холодів дівчата почали замислюватися про купівлю пуховика. Цей верхній одяг не тільки повинен бути теплим, але ще й стильним, передають Патріоти Україн

Дуже часто ми дивимося, що носять зірки і повторюємо за ними. Але не у всіх селебрітіз смак, який варто повторювати. Проте українська співачка Тіна Кароль показала один із найстильніших пуховиків цієї зими. На що варто звернути увагу під час вибору пальта?

Багато дівчат дуже люблять укорочені куртки-пуховики, тому що їм здається, що вони виглядають не так масивно, як у пальто-пуховику. Так воно і є, але в першу чергу взимку потрібно думати не про зовнішній вигляд, а про тепло (напевно, це не раз повторювала мама і бабуся). І найголовніше, що чудово можна виглядати і взимку в пуховику, якщо знати, який купувати.

З шанувальниками у Телеграм-каналі Тіна Кароль поділилася серією нових фото. На знімку, який співачка зробила у дзеркалі біля ліфтів, вона постала в легінсах, високих білих шкарпетках зі спортивними смужками, масивних кросівках, бежевому светрі та з жовтою бананкою через плече. Її образ завершило довге пальто-пуховик.

Найголовніше, на що потрібно звернути увагу – це об'єм. Пальто не приталене, має вільні повноцінні широкі рукави, гарний вільний комір, і дуже вдалу довжину - нижче коліна - до середини щиколотки. При цьому Тіна Кароль на пуховику має затяжки на талії, які можна залишити розпущеними, надавши образу розслабленості, так і підтягнути їх, щоб підкреслити талію.

Також варто звернути увагу на підкладку, що виглядає закінченою. Адже зшита на тяп-ляп підкладка пальта може зіпсувати та здешевити весь образ цілком. Тому при виборі верхнього одягу варто звертати увагу і на його нутрощі, адже у розстебнутому вигляді все буде видно.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...