
Смачна, ситна та легка у приготуванні страва з тіста з м'ясною начинкою - пельмені. Готувати їх можна з різних тестів, а для начинки використовувати не тільки м'ясо, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга Матвій поділилася на YouTube-каналі рецептом вдалого тіста для смачних пельменів із м'ясною начинкою.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: яйце збийте з кефіром кімнатної температури, додайте соду, сіллю та нарізаний кріп. Через 3-4 хвилини всипте все борошно і замісіть тісто.
2. Вимішуйте тісто близько 5 хвилин.
3. Фарш посоліть, додайте пропущений через прес часник, перебитий у блендері цибулю та спеції.
4. Готове тісто розкотіть у тонкий пласт, зробіть кружечки за допомогою склянки.
5. Викладіть начинку, зліпіть навпіл, не притискаючи частину до фаршу, і з'єднайте куточки.
6. Воду доведіть до кипіння, відваріть пельмені.
Конденсат на вікнах - поширена проблема, особливо в холодну пору року. Він не лише псує вигляд кімнати, а й може стати причиною появи цвілі та підвищеної вологості. Експерти радять кілька простих способів позбутися цієї неприємності та запобігти її пов...
Навіть дрібні звички можуть зіпсувати перше враження або похитнути стосунки. Переривання, брак уваги чи постійні скарги - ці сигнали помічають швидше, ніж ви думаєте. Час перевірити себе, передають Патріоти України. Перериваючи когось, ви показуєте: «М...