Смачна, ситна та легка у приготуванні страва з тіста з м'ясною начинкою - пельмені. Готувати їх можна з різних тестів, а для начинки використовувати не тільки м'ясо, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга Матвій поділилася на YouTube-каналі рецептом вдалого тіста для смачних пельменів із м'ясною начинкою.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: яйце збийте з кефіром кімнатної температури, додайте соду, сіллю та нарізаний кріп. Через 3-4 хвилини всипте все борошно і замісіть тісто.
2. Вимішуйте тісто близько 5 хвилин.
3. Фарш посоліть, додайте пропущений через прес часник, перебитий у блендері цибулю та спеції.
4. Готове тісто розкотіть у тонкий пласт, зробіть кружечки за допомогою склянки.
5. Викладіть начинку, зліпіть навпіл, не притискаючи частину до фаршу, і з'єднайте куточки.
6. Воду доведіть до кипіння, відваріть пельмені.
Капсули для прання значно полегшують прання. Усередині кожної з них знаходиться заздалегідь відміряна кількість миючого засобу, тому не доводиться відміряти його самостійно і переживати, що витрачається занадто багато або мало, передають Патріоти Укра...
Вживаючи заходів щодо зниження рахунків, наприклад, обмежуючи щоденне споживання води, використовуючи розумний термостат або навіть встановлюючи більш енергоефективні прилади, потенційно значний витік електроенергії залишається непоміченим прямо на вид...