Смачна, ситна та легка у приготуванні страва з тіста з м'ясною начинкою - пельмені. Готувати їх можна з різних тестів, а для начинки використовувати не тільки м'ясо, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга Матвій поділилася на YouTube-каналі рецептом вдалого тіста для смачних пельменів із м'ясною начинкою.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: яйце збийте з кефіром кімнатної температури, додайте соду, сіллю та нарізаний кріп. Через 3-4 хвилини всипте все борошно і замісіть тісто.
2. Вимішуйте тісто близько 5 хвилин.
3. Фарш посоліть, додайте пропущений через прес часник, перебитий у блендері цибулю та спеції.
4. Готове тісто розкотіть у тонкий пласт, зробіть кружечки за допомогою склянки.
5. Викладіть начинку, зліпіть навпіл, не притискаючи частину до фаршу, і з'єднайте куточки.
6. Воду доведіть до кипіння, відваріть пельмені.
Після нещодавньої спеки газони масово пожовтіли та висохли - але одна помилка під час поливу може зробити ситуацію ще гіршою. Експерти з догляду за газоном попереджають: неправильний час поливу здатен буквально спалити траву, навіть якщо вона вже почал...
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...