Смачна, ситна та легка у приготуванні страва з тіста з м'ясною начинкою - пельмені. Готувати їх можна з різних тестів, а для начинки використовувати не тільки м'ясо, передають Патріоти України.
Кулінарка Ольга Матвій поділилася на YouTube-каналі рецептом вдалого тіста для смачних пельменів із м'ясною начинкою.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: яйце збийте з кефіром кімнатної температури, додайте соду, сіллю та нарізаний кріп. Через 3-4 хвилини всипте все борошно і замісіть тісто.
2. Вимішуйте тісто близько 5 хвилин.
3. Фарш посоліть, додайте пропущений через прес часник, перебитий у блендері цибулю та спеції.
4. Готове тісто розкотіть у тонкий пласт, зробіть кружечки за допомогою склянки.
5. Викладіть начинку, зліпіть навпіл, не притискаючи частину до фаршу, і з'єднайте куточки.
6. Воду доведіть до кипіння, відваріть пельмені.
Чимало людей, придбавши новий смартфон, поспішають позбавитись його попередника: викинути, продати за копійки, або закинути на роки у дальну шухляду. Однак чи варто так робити?. Мобільник, що вийшов з моди і навіть трохи пошкоджений, можна використовув...
Для багатьох українців ще зовсім недавно павербанки були на "вагу золота", зважаючи на серйозні перебої в електропостачанні. З покращенням ситуації в енергосистемі вони знову стали не необхідністю, а простою "опцією". При цьому з наближенням наступної ...