Тісто готується 5 хвилин! Незвичайна заливна піца на м'якому тісті з соковитою начинкою

Цей рецепт для тих, хто любить піцу, але лінується її готувати за всіма правилами італійської кухні. Спрощуємо рецепт до неподобства, але отримуємо все одно дуже смачну і апетитну страву, передають Патріоти України.

Тісто готується за 5 хвилин. Піца виходить смачна і готується дуже швидко, а з'їдається за лічені хвилини. Смак її трохи відрізняється від традиційної, тісто виходить м'яким, а начинка трохи потопає в ньому, через що страва виходить соковитою. Спробуйте і цей рецепт буде серед улюблених.

Інгредієнти для тіста:

  • яйця — 3 шт.
  • майонез — 3 ст. л.
  • борошно — 5 ст. л.
  • сіль — 1 щіпка

Для начинки:

  • ковбаса — 100 г
  • сир — 150 г
  • помідори — 1 шт.

Приготування:

Збиваємо яйця з сіллю. Потім додаємо майонез і добре перемішуємо вінчиком. Додаємо поступово борошно, перемішуючи вінчиком до однорідності. Виливаємо тісто у форму, змащену маслом. Готуємо начинку: нарізаємо ковбасу і помідори шматочками. Викладаємо на тісто спочатку ковбасу, потім помідори і посипаємо все тертим сиром. Випікаємо при 200 С протягом 25-30 хвилин. Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...