Тісто готується 5 хвилин! Незвичайна заливна піца на м'якому тісті з соковитою начинкою

Цей рецепт для тих, хто любить піцу, але лінується її готувати за всіма правилами італійської кухні. Спрощуємо рецепт до неподобства, але отримуємо все одно дуже смачну і апетитну страву, передають Патріоти України.

Тісто готується за 5 хвилин. Піца виходить смачна і готується дуже швидко, а з'їдається за лічені хвилини. Смак її трохи відрізняється від традиційної, тісто виходить м'яким, а начинка трохи потопає в ньому, через що страва виходить соковитою. Спробуйте і цей рецепт буде серед улюблених.

Інгредієнти для тіста:

  • яйця — 3 шт.
  • майонез — 3 ст. л.
  • борошно — 5 ст. л.
  • сіль — 1 щіпка

Для начинки:

  • ковбаса — 100 г
  • сир — 150 г
  • помідори — 1 шт.

Приготування:

Збиваємо яйця з сіллю. Потім додаємо майонез і добре перемішуємо вінчиком. Додаємо поступово борошно, перемішуючи вінчиком до однорідності. Виливаємо тісто у форму, змащену маслом. Готуємо начинку: нарізаємо ковбасу і помідори шматочками. Викладаємо на тісто спочатку ковбасу, потім помідори і посипаємо все тертим сиром. Випікаємо при 200 С протягом 25-30 хвилин. Приємного апетиту!

Джерело: Ukr.Media

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...