
Домашні пельмешки – це завжди дуже смачна та ситна страва. І, звичайно, вони не йдуть ні в яке порівняння з напівфабрикатами, що продаються в магазинах, передають Патріоти України.
Але нарівні з гарною та якісною начинкою в домашніх пельменях не менш важливе і саме тісто, з якого вони приготовані. І сьогодні ділимося одним цікавим рецептом тіста для пельменів, до якого додамо один несподіваний інгредієнт.
Так, несподіваним інгредієнтом у цьому рецепті виступає столовий оцет. Він робить тісто більш гладким та піддатливим у роботі. Не варто боятися його додавання. У готовій страві смак оцту не відчуватиметься.
Отже, у великій мисці вилочкою збиваємо куряче яйце, сіль, олію та оцет. Вливаємо теплу, але не гарячу воду. Знову все перемішуємо виделкою або кухонним вінчиком.
Далі починаємо частинами всипати попередньо просіяне борошно. Потихеньку замішуємо тісто. Залежно від якості борошна її може піти трохи більше чи менше. Тож орієнтуємося на щільність тіста.
Вимішане тісто збираємо в кулю та поміщаємо в пакет. Даємо йому полежати в холодильнику не менше години, після чого знову обминаємо і приступаємо до ліплення пельменів.
Виберіть одного ангела і відкрийте для себе приховане послання, яке він, можливо, нашіптував вам уже давно, але ви не могли його зрозуміти. Це буде життєва порада: якщо ви захочете і зможете її дотримуватися, то станете трохи ближчими до щастя, передаю...
Все, що потрібно - швидко поглянути на зображення тесту та визначити, що першим привернуло вашу увагу. Ваш вибір вкаже на те, що є найважливішим у вашому житті зараз. Просто погляньте на зображення та запам’ятайте перший об’єкт, який виділився для вас,...