Точність 100%! Психогеометричний тест, який розповість все про ваші сильні та слабкі сторони!


У 1978 році фахівець із соціально-психологічної підготовки Сьюзан Деллінгер представила світу свій психогеометричний тест. Сьогодні багато роботодавців пропонують пройти його на співбесіді: він вказує на сильні та слабкі сторони людини з великою точністю, передають Патріоти України.

Якщо вам запропонують пройти цей тест, будьте впевнені – схвалення вашої кандидатури буде залежати від його результату, а не від хорошого резюме. Погляньте на ці геометричні фігури:

Яка з даних фігур вам ближча? Виберіть ту, яку асоціюєте з собою, і дивіться результати:

Квадрат

Працьовитість, потреба доводити справу до кінця, завзятість – основні якості Квадратів. Терпіння і витривалість роблять їх кращими фахівцями в своїй галузі. Цьому також сприяє сильна потреба в отриманні нової інформації.

Знання Квадратів систематизовані й розкладені по поличках. Вони не схильні до здогадів, а покладаються лише на свої обчислення і дуже уважні до деталей. Передбачене життя – це їх ідеал. Їм не до душі, коли змінюється звичний хід подій.

Пристрасть до деталей позбавляє Квадратів оперативності. Акуратність і прихильність до дотримання правил можуть розвинутися до крайності. Крім іншого, їх раціональність і емоційна сухість заважають швидко налагодити контакт з оточуючими.

Трикутник

Трикутник – енергійна і сильна особистість. Їх характерна особливість – вміння концентруватися на головному. Вони здатні глибоко і швидко аналізувати ситуацію і зосереджуються на суті, не надаючи великого значення деталям.

Це дуже впевнені в собі люди, які хочуть бути у всьому правими. Через потреби управляти поточним станом справ і вирішувати за інших Трикутник стає особистістю, яка постійно змагається і конкурує з іншими. Вони часто бувають категоричні, не переносять заперечень і насилу визнають свої помилки.

Для них дуже важлива кар’єра, і вони прагнуть до високого статусу. Їх головна негативна якість – спрямованість на себе, сильний егоцентризм.

Зигзаг

Зигзаг – творча особистість. Таким людям властиві стихійність і образність мислення. Послідовність – це не їх стиль. Думки Зигзага здійснюють відчайдушні стрибки. Вони не зациклюються на деталях, тим самим спрощуючи картину світу. Це дозволяє їм створювати гармонійні образи і в усьому бачити красу. У таких людей сильно розвинене естетичне почуття.

Зигзаги не можуть працювати там, де є суворі обов’язки. В роботі для них важлива незалежність. Коли Зигзаг знаходиться там, де йому комфортно, він починає працювати, виконуючи своє основне призначення – генерування нових методів роботи і ідей.

Такі люди – ідеалісти. Через це їм властиві наївність і непрактичність. З усіх 5 фігур Зигзаг найшвидше збуджується. Вони нестримані, що часто заважає їм втілювати свої ідеї в життя.

Коло

Перш за все Коло зацікавлене в хороших міжособистісних стосунках. Ці люди дуже доброзичливі. Коло здатне згуртувати колектив і створити міцну сім’ю. Їм властиві підвищена чутливість і сильна емпатія. Вони добре “читають” людей і можуть швидко розпізнати ошуканця або удавальника.

Такі люди спрямовані на інших людей, а не на справу. Щоб зберегти мир, вони можуть відмовитися від власної позиції, тому що найважче для Кола – вступати в конфлікт. Рішучість таким людям чужа, і вони часто не можуть подати себе так, як хотілося б.

У питаннях моралі й справедливості Коло проявляє завидну твердість. Їхнє мислення заточене на почуття та моральні цінності. Вони прагнуть знайти щось спільне в різних точках зору.

Прямокутник

Прямокутник – це тимчасова форма особистості. Це люди, які незадоволені своїм нинішнім способом життя і знаходяться в пошуках кращого положення.

Характерна риса таких людей – непередбачуваність вчинків під час перехідного періоду. Як правило, у них низька самооцінка, і вони шукають щось нове в прагненні стати кращими: це стосується роботи, іміджу і так далі.

Прямокутникам властиві допитливість, щирий інтерес до того, що відбувається і сміливість. Вони відкриті для нових ідей і з легкістю засвоюють все нове. З іншого боку, в перехідний період вони стають легкою здобиччю для маніпуляторів, оскільки їх станом властиві сугестивність і довірливість.


Треба всього чотири інгредієнти! Як приготувати домашній сир

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:12

Приготувати домашній сир вдома зможе кожна господиня. Це зовсім не складно. Всього 4 інгредієнти та 15 хв вашого часу - і на вашому столі буде ніжний і щільний сир, передають Патріоти України. Ось ці 4 інгредієнти:Молоко – 1 літрСіль – 1 ст. л.Яйця – 3...

Щоб пішло на користь: Топовий експерт назвав правильний час для першої чашки кави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:40

Багато людей практично живуть на кофеїні, часто навіть не найпалкіші кавомани хапаються за чайник зразу після пробудження або щоб побороти занепад сил після обіду. Видання Express пише, що пити каву відразу після сну то не найкраща ідея. Рекс Ісап, ген...