Точність тесту 100%! Улюблена їжа розкриє риси вашого характеру

Психологи пропонують пройти тест: виявляється, за допомогою аналізу головних смакових переваг можна отримати досить чітку характеристику темпераменту і характеру, передають Патріоти України.

Для того, щоб пройти психологічний тест, головними елементами якого є смакота, необхідно уявити ситуацію: із запропонованих груп продуктів вам можна вибрати тільки одну. Щоб ви зараз з’їли? Що вам подобається найбільше? Від чого ви не можете відмовитися?

Цукерки, шоколад і схожі солодощі

У вас чуттєва і вразлива натура, ранима і образлива. Ви не любите рутини і буденності. Вам подобається модно одягатися і естетично виглядати. Якщо говорити про характер, то він у вас не такий вже м’який і поступливий, як думають наївні оточуючі.

Соління

Ви проста і відкрита людина. Трохи різка, але справедлива. Вам подобається, коли люди з вами відверті і щиросерді. Маніпуляції ви не відчуваєте: зазвичай вам хтось відкриває на них очі. І тоді: хто не сховався, ви не винні!

Випічка і тістечка

Ви дуже слабкі до своїх бажань. Настрій може змінюватися миттєво – то ви з усіма милі і сердечні, то сердиті на весь світ. Щоб мати з вами справу, потрібен особливий підхід. Далеко не у всіх виходить його знайти.

М’ясо та м’ясні продукти

Упевненості і відваги у вас не позичати. А ще ви дуже рішуча особа. Вам подобається все нове і цікаве. «Якщо не ми, то хто?» – мабуть, цей девіз частенько чують від вас оточуючі.

Молочні продукти

Ви вкрай серйозна і вдумлива особа. Людей і події ви ретельно вивчаєте, аналізуєте і робите висновки: для чого вам все це? Просто так – без логіки і пояснень (для себе, зрозуміло, в першу чергу) – ви не будете приступати навіть до важливих справ. Виконувати безглузді завдання ви, вже точно, не будете.

Овочі

Любителі овочів, як правило, захопливі, але дуже цілеспрямовані і наполегливі люди. Якщо вже ви поставили перед собою мету, то неодмінно її досягнете (нехай навіть незбагненними зусиллями). Навколишні (потім) ахнуть, а ви потиснете плечима – хіба у вас може бути якось по-іншому?

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...