Точно будуть заздрити! Актуальні відтінки осіннього манікюру 2021 - ТОП-5 ідей дизайну на будь-який смак

Осінь - це час какао, жовтого листя, глінтвейну, гарбуза та апельсинів. Від літніх яскравих та неонових кольорів у дизайні манікюру на цей період потрібно відмовитись. У тренді зараз благородні відтінки оливкового та бургунді, відтінок пряного гарбуза та рожевого золота, а також усі нюдові кольори, передають Патріоти України.

Бургундське вино

Елегантний відтінок бордового манікюру не виходить із моди вже багато років – саме його більшість дівчат найчастіше обирають для осіннього дизайну нігтів. Осінь 2021 не є винятком, і колір бургундського вина знову в тренді. Обирайте лак, що сподобався, з рубіново-червоних відтінків, і ваш манікюр виділятиме вас з натовпу.

Гірчично-жовтий

Гірчично-жовтий колір - ще один трендовий відтінок манікюру цієї осені. Цей колір фігурує в сезонному осінньому гардеробі, а як відомо, дівчата часто обирають лак під колір сукні чи светра. Теплий відтінок жовтого також ідеально поєднується з опалим листям під ногами, а отже, гарні осінні фото в Інстаграмі з таким манікюром забезпечені.

Пряний гарбуз

Ще один відтінок манікюру, який буде актуальним восени та взимку, — це помаранчевий. Про соковиті мандаринові квіти дівчата згадують у той період, коли на вулиці стає менше сонця і хочеться яскравих барв. Манікюр у відтінках пряного гарбузово-апельсинового пирога підніме настрій навіть у найхолодніший і дощовий день.

Колір морських водоростей

Якщо у весняно-літній період майстри з манікюру рекомендують яскраві та світлі відтінки лаку, то восени та взимку вони радять переключитися на більш насичену та глибоку палітру. Лаки кольору зеленого моху, оливкового і морських водоростей добре виглядають практично з усіма відтінками шкіри. Такий манікюр навіть не потребує додаткового дизайну та елементів декору, бо сам по собі є самодостатнім.

Какао

Якщо вам набридли червоні або коричневі кольори, які найчастіше обирають дівчата для осіннього манікюру, - спробуйте на нігтях незвичайний мікс цих двох відтінків. Є в червоно-коричневому кольорі щось затишне і спокійне — наче чашка гарячого какао зі спеціями ввечері. А якщо в какао додати більше молока, то ми знаємо, який відтінок вийде. І він також буде у тренді.


Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...