Точно не в холодильнику! Названо правильне місце для зберігання шоколаду

Кожна людина має власні місця для зберігання шоколаду. Хтось воліє ховати його у шафі, хтось – кладе у холодильник. Але є єдине правильне місце де цей продукт може зберігатись без втрати якості та смаку, передають Патріоти України.

І це, як виявилось, не холодильник, пише Express. Існує лише одне місце, у якому будуть збережені структура та смак шоколаду.

Експерти з Wheeldon Brothers зазначають, що оптимальна температура для зберігання шоколаду коливається в діапазоні від 18 до 21 градусу за Цельсієм. Він ніколи не розтане при такій температурі та збереже свою цілісну структуру.

Вони також зазначили, що тримаючи шоколад у холодильнику, можна зіпсувати його смак та аромат. Тому, найкращим місцем для зберігання цього продукту є темне і прохолодне місце. Воно також повинно бути позбавлене будь-яких джерел запахів, адже шоколад може ввібрати їх у себе, після чого стане непридатним до вживання.

Надмірне тепло може спричинити танення шоколаду або утворення білої порошкоподібної поверхні, відомої як наліт, тоді як сильні запахи можуть проникати в шоколад, змінюючи його ніжний смак. Для запобігання останнього, шоколад можна щільно загортати у фольгу.

Є секрет! Яке дерево посадити біля будинку, щоб у ньому завжди панувало щастя

середа, 4 вересень 2024, 23:10

Дерева здавна відіграють важливу роль у народних віруваннях, оточені безліччю забобонів і прикмет. Кожне дерево має свою символіку й енергетику, яка, згідно з повір'ями, може впливати на наше життя та долю, передають Патріоти України. РБК-Україна (прое...

Оцінять всі! Як зробити піцу на лаваші за 15 хвилин

середа, 4 вересень 2024, 18:13

Якщо хочете порадувати своїх рідних піцою, а часу на приготування тіста немає, то спробуйте зробити швидку піцу на лаваші. Вона готується за 15 хвилин, передають Патріоти України. Для цього вам треба купити дві упаковки круглих лавашів. Щоб їх було 4 ш...