Точно не завадять! ТОП кімнатних рослин, які притягують багатство і відлякують нещастя

Кімнатні рослини очищують повітря від вуглекислого газу, знищують рівень пилу та можуть впливати на рівень вологості в помешканні. Вони естетично прикрасять будь-який інтер’єр та наповнять кімнату приємним ароматом, передають Патріоти України.

Здавна в народі казали, що квіти навіть здатні приносити в дім певну енергетику. Які рослини притягують достаток, багатство і захищають від нещасть, розповіло видання Porady Interia

Красула (товстолист, товстянка)

Красула (інші назви – товстолист або товстянка) відома як дерево щастя або "грошове дерево". Цей сукулентний і вічнозелений багаторічник родом з Південної Африки. В природних умовах красула виростає до 4 метрів у висоту. Вирощені в домашніх умовах рослини досягають максимум одного метра. Красули не люблять надмірного поливу, тож не варто поливати їх занадто часто. Рослині потрібне тепло і сонячне світло.

Забобон про щасливу енергетику цієї рослини, ймовірно, виник завдяки блискучим, м'ясистим і овальним листям, які трохи нагадують монетки. Дерево щастя вважається ідеальним подарунком для всіх людей, які починають новий життєвий етап.

Камелія

Камелія — надзвичайно вимоглива рослина, що потребує регулярного поливу, підживлення і пересадки кожні 2-3 роки.

Ця квітка – символ довголіття, пристрасті та кохання. Здавна камелію розцінювали як зізнання у прихованих почуттях. За прикметою, подарувати камелію дівчині – значить зізнатися, що вона є уособленням ідеалу. Є версія, що камелія в оселі захищатиме родину від зайвих емоційних сплесків і допоможе краще справлятися зі стресом. Вважається, що квітка може ефективно очищати простір від накопиченої негативної енергії, створюючи спокійну, теплу і гармонійну атмосферу.

Бамбук (драцена Сандера)

Згідно з філософією фен-шуй, бамбук приносить щастя завдяки поєднанню стихії дерева та стихії води. Драцена Сандера походить з південної Азії, хоча зустрічається також в Африці, особливо в Конго та Камеруні. Рослина утворює химерну спіраль, яка в Китаї ототожнюється з багатством, енергією, порядком і гармонією в будинку.

Фікус Бенджаміна

Невибагливий фікус Бенджаміна – одна з найпопулярніших кімнатних рослин. За повір’ями, він приносить в дім позитивну енергетику і радість. Присутність рослини в кімнаті допомагає підтримувати гармонію в оселі, запобігаючи нещастям і прикрощам. Це відмінний вибір для людей, які борються з нестачею життєвої енергії.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...