Точно оцінять діти! Смачні яблучні оладки, які виходять у всіх

Оладки - універсальна страва для сніданку або перекусу. Щоб додати нового смаку такій їжі, варто використати яблука - вони віддадуть природний солод та соковитість. Оладки з цих фруктів готуються елементарно та виходять нереально смачними, зазначають Патріоти України.

Цікавою ідеєю приготування яблучних оладок, які точно оцінять дітки, поділилась фудблогерка evgeniyakrpk на сторінці в Instagram.Інгредієнти для кляру

  • яйце – 1 шт.
  • молоко – 150 мл
  • сіль – щіпка
  • сода – 0,5 ч. л. (погасити оцтом)
  • борошно – 1 склянка
  • цукор
  • кориця

Спосіб приготування:

  1. Інгредієнти кляру добре перемішати.
  2. Підготувати яблука: почистити, видалити серцевини, нарізати кільцями. Шматочки повинні бути не дуже товстими, щоб точно приготувалися.
  3. Яблука вмочити в суміш з цукру та кориці, а потім у кляр.

Також можна приготувати оладки з натертих яблук. Вони дуже прості у приготуванні, дієтичні та смачні. Ідеєю поділилась cooking___notes на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • яблука – 2 шт.
  • яйця – 2 шт.
  • розпушувач – 0,5 ч. л.
  • ванільний цукор – 1 пакетик
  • рисове борошно

Спосіб приготування:

  1. Яблука натерти.
  2. Додати трішки розпушувача та ванільного цукру, борошно.
  3. Вилити яйця та усе ретельно вимішати.
  4. Випікати на сковорідці під кришкою з обох боків.
  5. Подавати з медом та горіхами.

Не робіть так! П’ять поширених помилок, які можуть зробити несмачним олів’є

вівторок, 23 квітень 2024, 8:13

Салат олів’є - страва, яка часто з’являється на святковому столі. Навіть якщо багато хто вважає його уже давно непопулярним, тривіальним та некорисним через майонез, яким він заправляється. Цю страву так полюбляли готувати на застілля наші мами та бабу...

Не робіть помилок! Який посуд не можна нагрівати у мікрохвильовці - розповідаємо про причини

вівторок, 23 квітень 2024, 7:48

Мікрохвильовка - це техніка, яка значно полегшує побут. Для того, щоб поїсти смачну теплу їжу, зовсім не обов'язково розігрівати сковорідку - достатньо поставити тарілку з продуктами в мікрохвильовку на хвилину. Але, попри переваги, в користуванні таки...