
Ви вважаєте себе шанувальником страв з такого коренеплоду як картопля? Тоді, без сумніву - цей рецепт для вас, передають Патріоти України.
Що може бути простіше, ніж очистити картоплю, швидко подрібнити її теркою або за допомогою кухонного комбайна, додати борошна трохи, яйце, перемішати і викласти смажитися оладки на сковороду?
В результаті ви отримаєте ароматні картопляні деруни з додаванням сиру і шинки, які підходять для перекусу, або для основного приймання їжі.
Шинку можна взяти будь-яку, яка найбільше подобається. А ось подрібнювати сир і шинку рекомендується дрібними шматочками. Картоплю краще натирати на крупній тертці, тоді буде менше соку.
Деруни добре підрум'янюються і не горять на сковорідці з антипригарним покриттям. А для смаження краще використовувати рафіновану соняшникову олію.
Інгредієнти:
Приготування:
Приємного апетиту!
Ця популярна психо-гра балансує між легкою розвагою та тестом на особистість. Завдання максимально просте - порахувати кількість собак на зображенні. Але, як запевняють автори тесту, перевіряє він зовсім не уважність чи математичні здібності, а твоїй р...
З віком організм зазнає змін, які можуть зробити навіть звичні щоденні процедури менш безпечними. Лікарі застерігають: після 65 років регулярний повноцінний душ може негативно впливати на стан шкіри та загальне самопочуття, передають Патріоти України. ...