
Ви вважаєте себе шанувальником страв з такого коренеплоду як картопля? Тоді, без сумніву - цей рецепт для вас, передають Патріоти України.
Що може бути простіше, ніж очистити картоплю, швидко подрібнити її теркою або за допомогою кухонного комбайна, додати борошна трохи, яйце, перемішати і викласти смажитися оладки на сковороду?
В результаті ви отримаєте ароматні картопляні деруни з додаванням сиру і шинки, які підходять для перекусу, або для основного приймання їжі.
Шинку можна взяти будь-яку, яка найбільше подобається. А ось подрібнювати сир і шинку рекомендується дрібними шматочками. Картоплю краще натирати на крупній тертці, тоді буде менше соку.
Деруни добре підрум'янюються і не горять на сковорідці з антипригарним покриттям. А для смаження краще використовувати рафіновану соняшникову олію.
Інгредієнти:
Приготування:
Приємного апетиту!
Чашка ароматної кави вранці для багатьох людей є одним з перевірених способів розпочати день. Вчені виявили, що кофеїн покращує пильність та реакцію, передають Патріоти України. Крім того, у дослідженнях канадських вчених йдеться про те, що кофеїн спри...
Плями Роршаха вже понад століття залишаються одними із найвідоміших проєктивних методів у психології. Їхня унікальність полягає в тому, що абстрактні клякси провокують індивідуальні асоціації, здатні торкнутися найпотаємніших шарів людської психіки. Ди...