Точно підкорять всіх! Хрусткі деруни з шинкою, сиром і зеленню - дуже смачна і швидка в приготуванні страва

Ви вважаєте себе шанувальником страв з такого коренеплоду як картопля? Тоді, без сумніву - цей рецепт для вас, передають Патріоти України.

Що може бути простіше, ніж очистити картоплю, швидко подрібнити її теркою або за допомогою кухонного комбайна, додати борошна трохи, яйце, перемішати і викласти смажитися оладки на сковороду?

В результаті ви отримаєте ароматні картопляні деруни з додаванням сиру і шинки, які підходять для перекусу, або для основного приймання їжі.

Шинку можна взяти будь-яку, яка найбільше подобається. А ось подрібнювати сир і шинку рекомендується дрібними шматочками. Картоплю краще натирати на крупній тертці, тоді буде менше соку.

Деруни добре підрум'янюються і не горять на сковорідці з антипригарним покриттям. А для смаження краще використовувати рафіновану соняшникову олію.

Інгредієнти:

  • картопля — 6 шт.
  • цибулина — 1 шт.
  • сир твердий — 200 г
  • шинка/будь-які ковбасні вироби — 200 г
  • яйця — 2 шт.
  • зелень кропу
  • сіль, перець — за смаком
  • борошно — 4 ст. л.
  • олія рослинна — для смаження

Приготування:

  1. Натираємо на крупній тертці цибулю, шинку, картоплю і сир.
  2. Додаємо яйця, борошно, сіль, перець і дрібно нарізаний кріп. Добре перемішуємо.
  3. Обсмажуємо на сковороді, як оладки, викладаючи масу за допомогою ложки, надаючи їй форму коржа.
  4. Обсмажуємо з двох сторін до золотистої скоринки.

Приємного апетиту!

Екологічні засоби для миття підлоги: тренд чи необхідність?

п’ятниця, 14 березень 2025, 16:06

Чистота в домі — це не тільки питання естетики, а й запорука здоров’я. Особливо важливо підтримувати гігієну підлоги, адже саме вона найбільше контактує з пилом, брудом і мікроорганізмами. На ринку представлений широкий вибір засобів для чищення поверх...

Дачникам на замітку! ТОП-6 ранніх сортів редиски, які дадуть гарний врожай навесні

п’ятниця, 14 березень 2025, 12:30

Редиска є однією з найперших овочевих культур, яка з'являється на наших столах навесні. Її швидке дозрівання, хрустка текстура та приємний смак роблять її незамінною в раціоні багатьох людей. Особливо цінуються ранні сорти редиски, які дозволяють отрим...