
Ви вважаєте себе шанувальником страв з такого коренеплоду як картопля? Тоді, без сумніву - цей рецепт для вас, передають Патріоти України.
Що може бути простіше, ніж очистити картоплю, швидко подрібнити її теркою або за допомогою кухонного комбайна, додати борошна трохи, яйце, перемішати і викласти смажитися оладки на сковороду?
В результаті ви отримаєте ароматні картопляні деруни з додаванням сиру і шинки, які підходять для перекусу, або для основного приймання їжі.
Шинку можна взяти будь-яку, яка найбільше подобається. А ось подрібнювати сир і шинку рекомендується дрібними шматочками. Картоплю краще натирати на крупній тертці, тоді буде менше соку.
Деруни добре підрум'янюються і не горять на сковорідці з антипригарним покриттям. А для смаження краще використовувати рафіновану соняшникову олію.
Інгредієнти:
Приготування:
Приємного апетиту!
Надмірне вживання ромашкового чаю, який у цілому вважається безпечним, може бути небезпечним для здоров'я та викликати низку проблем, особливо у людей, які приймають певні ліки. Більшість експертів вважають безпечним вживання від однієї до трьох чашок ...
Купуючи собі туш, ми сподіваємось, що вона виправдає обіцянки з реклами – буде гарно розділяти вії, робити їх довшими та густішими на вигляд. Але нерідко результат у макіяжі виявляється не таким вдалим. Що ж може призводити до цього, передають Патріоти...