Ми всі любимо поласувати хрусткою смаженою картоплею. Однак що робити, якщо вдома не виявилося рослинної олії або з якихось причин ви не хочете її вживати? Посмажити картоплю без олії, передають Патріоти України.
Така страва до свого смаку практично нічим не відрізняється від звичного — картопля виходить дуже ароматною і ніжною, та й готується вона дуже швидко. Хитрістю ділиться "ТСН".
Картоплю вибираємо приблизно однакового розміру. Так вона рівномірно просмажиться з усіх боків і виглядатиме апетитно. Ретельно миємо картоплю, чистимо її та нарізаємо невеликими шматочками.
На середній вогонь ставимо сковороду та розігріваємо її. До речі, для такого виготовлення картоплі підійде навіть сковорода без антипригарного покриття.
На сковороду відправляємо картоплю, додаємо близько 50-70 мл води, закриваємо кришкою та залишаємо на 10 хвилин. Завдяки парі овоч стане м’яким, швидко приготується навіть без олії, але при цьому не прилипне до посуду.
Через зазначений час за бажанням додаємо свіжу зелень, зелену цибулю, улюблені спеції – вони підкреслять смак улюбленої страви. Знімаємо кришку і продовжуємо смажити картоплю ще 7-10 хвилин до появи смачної золотистої скоринки.
Один інгредієнт навряд чи зможе перетворити смажену картоплю на ідеально хрустку, але є дві прості речі, які ви можете зробити під час приготування для кращих результатів. Це включає вибір правильного сорту картоплі, передають Патріоти України. Своїми ...
Багато людей переконані, що прізвище - це не просто набір літер у паспорті, а справжній енергетичний код, який може впливати на долю. Тому зміна прізвища нерідко сприймається як новий етап у житті, передають Патріоти України. Нумерологічний підхід. Кож...