Точно припаде до смаку! Пишні сирники з картоплею та зеленню - рецепт швидкого перекусу для всієї родини

Сирники з картоплею можна приготувати за кілька хвилин. Такий сніданок або перекус сподобається дорослим та дітям. Для цієї смачної та корисної страви знадобляться тільки сир і картопляне пюре, що залишилося з вечері, передають Патріоти України.

Сирники з картопляним пюре

Інгредієнти:

  • 200 г картопляного пюре
  • 200 г сиру
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. борошна
  • 0,2 пучка свіжої зелені
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

Якщо готового картопляного пюре в холодильнику не знайшлося, то почистіть 3-4 картоплини, наріжте великими кубиками і зваріть до готовності. Потім розтовчііть картоплю, приправте спеціями. Дайте картопляному пюре повністю охолонути. Свіжу зелень дрібно наріжте, змішайте з пюре.

Сир перетріть через сито або пюрируйте блендером, щоб не було грудочок. Перекладіть у миску з картопляним пюре і ретельно перемішайте.Додайте до картопляно-сирної маси яйце, сіль та борошно. Ще раз перемішайте. Сформуйте невеликі круглі коржики, перекладіть на застелений пергаментом лист. Поставте сирники з картопляним пюре запікатися у розігріту до 180 градусів духовку на півгодини. Смачного!

Секрет досвідчених господинь! Що робити, щоб котлети не розвалилися

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:12

Всі ми полюбляємо пишні і соковиті котлети, передають Патріоти України. Однак не завжди вдається досягти того, щоб фарш не розвалювався прямо на сковорідці. Щоб цього уникнути, варто запам’ятати 5 простих лайфхаків, якими користуються досвідчені кулін...

Велика п'ятниця Страсного тижня: Найсуворіший день Великого посту. Традиції, особливості, прикмети

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:58

Велика п'ятниця - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця чи Велика п'ятниця - це найсуворіший і найскорботніший день великого посту. Це - день розп'яття Спасителя. Страсна п'ятниця - це остання п'ятниця Великого посту перед святом святої Пасхи. П'...