Точно припаде до смаку всім! Цікавий варіант рецепта картоплі в духовці з м'ясом - це шалено смачно

Все дуже просто, але це шалено смачно! Цікавий варіант картоплі з м'ясом приготований в духовці. Дивіться і повторюйте на здоров'я, передають Патріоти України.

Інгредієнти

  • Картопля — 5 шт.
  • Фарш — 200-250 грамів
  • Зелень петрушки
  • Сіль, паприка (1 ч. лож.), чорний перець
  • Томатний соус — 5 ст. лож.
  • Рослинна олія — 2 ст. лож.
  • Вода — 12 склянки

Приготування

1. Велику картоплю (п'ять штук) чистимо, миємо й ріжемо навпіл. Після чого кожну половину надрізаємо не до кінця, робимо чотири надрізи (один вздовж, один поперек і два по діагоналі), що б вийшли пелюстки.

2. Підготовлену картоплю заливаємо холодною водою і відправляємо на плиту. Варимо 2 хвилини після закипання (не забудьте посолити). Зливаємо гарячу воду і приварену картоплю заливаємо холодною водою (це робимо, що б картопля швидше охолола).

3. Готуємо начинку, у фарш додаємо посічену зелень петрушки, сіль, чорний перець і паприку. Все перемішати.

4. У форму для запікання наливаємо кілька ложок томатного соусу. Сюди ж рослинну олію (дві ложки), сіль і перець за смаком. Кожну картоплину начиняємо фаршем і виставляємо в форму. Додамо пів склянки води та відправляємо в розігріту духовку.5. Запікаємо, накривши фольгою. При температурі 180 градусів, хвилин 40 (хвилин за 7-10 до кінця прибираємо фольгу). Начинка з соусом виходить дуже смачною, картопелька розпарюється (залежно від сорту навіть розсипається). Подробиці приготування дивіться в короткому відео рецепті.

Готуйте на здоров'я і з задоволенням!Смачного!

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...