
Восени кожному з нас необхідні корисні вітаміни. Компенсувати їх можуть сезонні фрукти і овочі. Сьогодні ми вам розповімо неймовірний рецепт смачної, корисної і вітамінної закуски з хурми, передають Патріоти України.
Хурму ще називають корольок, а міститься в ньому величезна кількість корисних мікроелементів, які так необхідні нам в осінньо-зимовий період. Хурма прекрасно підходить для салатів і закусок, а ще її можна поєднувати з багатьма продуктами.
Вам потрібно:
Миємо й тонко нарізаємо кружечками хурму. У тарілку додаємо вершковий сир, тертий твердий сир, подрібнені горішки за смаком.
Нарізаємо багет, як на брускети, або беремо хлібці.
Змащуємо тоненьким шаром багет, далі викладаємо по два шматочки хурми, наверх чисту зелень і посипаємо все смачним тертим пармезаном.

Вам потрібно:
Добре миємо й відварюємо курячу грудку, також відварюємо перепелині яйця.
Капусту ріжемо на невеликі квадратики, і відправляємо в глибоку тарілку.
Хурму миємо й нарізаємо акуратно кубиками. Розігріваємо сковороду, додаємо трохи оливкової олії і цукру, відправляємо туди хурму і акуратно її підсмажуємо до золотистого кольору, відправляємо до капусти.
В цей час вже зварилися перепелині яйця і куряча грудка. Охолоджуємо і нарізаємо філе кубиками або брусочками, додаємо все до капусти і хурми. Можна філе обсмажити до золотистої скоринки, тоді буде смачніше.
Чистимо яйця і нарізаємо навпіл. Салат з хурмою акуратно перемішуємо, за смаком солимо і перчимо. Додаємо перепелині яйця і можна прикрасити гранатом.
Українські водії дедалі частіше створюють резерви пального - через ризик перебоїв із постачанням, можливе зростання цін або надзвичайні ситуації. Проте не всі знають, як довго бензин у каністрі залишається придатним і коли він може нашкодити двигуну, п...
Японський рис - це не просто гарнір, а основа багатьох страв. Секрет ідеальної консистенції — розсипчастий, пружний, але не липкий рис - криється в традиційному японському ритуалі промивання та замочування, передають Патріоти України. Чому промивання в...