Восени кожному з нас необхідні корисні вітаміни. Компенсувати їх можуть сезонні фрукти і овочі. Сьогодні ми вам розповімо неймовірний рецепт смачної, корисної і вітамінної закуски з хурми, передають Патріоти України.
Хурму ще називають корольок, а міститься в ньому величезна кількість корисних мікроелементів, які так необхідні нам в осінньо-зимовий період. Хурма прекрасно підходить для салатів і закусок, а ще її можна поєднувати з багатьма продуктами.
Вам потрібно:
Миємо й тонко нарізаємо кружечками хурму. У тарілку додаємо вершковий сир, тертий твердий сир, подрібнені горішки за смаком.
Нарізаємо багет, як на брускети, або беремо хлібці.
Змащуємо тоненьким шаром багет, далі викладаємо по два шматочки хурми, наверх чисту зелень і посипаємо все смачним тертим пармезаном.
Вам потрібно:
Добре миємо й відварюємо курячу грудку, також відварюємо перепелині яйця.
Капусту ріжемо на невеликі квадратики, і відправляємо в глибоку тарілку.
Хурму миємо й нарізаємо акуратно кубиками. Розігріваємо сковороду, додаємо трохи оливкової олії і цукру, відправляємо туди хурму і акуратно її підсмажуємо до золотистого кольору, відправляємо до капусти.
В цей час вже зварилися перепелині яйця і куряча грудка. Охолоджуємо і нарізаємо філе кубиками або брусочками, додаємо все до капусти і хурми. Можна філе обсмажити до золотистої скоринки, тоді буде смачніше.
Чистимо яйця і нарізаємо навпіл. Салат з хурмою акуратно перемішуємо, за смаком солимо і перчимо. Додаємо перепелині яйця і можна прикрасити гранатом.
Сучасне життя неможливо уявити без екранів: робота за комп’ютером, смартфони, планшети. Проте годинами дивитися в монітор небезпечно - з’являється сухість, втома й навіть погіршення зору, передають Патріоти України. Оптометрист Брайс Аппельбаум поділив...
У багатьох списках новорічних чи сезонних обіцянок "схуднути" стоїть на першому місці. Але, як наголошують дієтологи, сама втрата ваги не є гарантією здоров’я. Куди важливіше - підтримувати міцне метаболічне здоров’я, яке визначає, наскільки ефективно ...