Огірочки за цим рецептом виглядають дуже гарно і смачні. Таким салатом можна порадувати рідних у будні, доповнити ним шашлик, а також подати до страв із риби, зазначає кулінарка Катерина Заболотна, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- 3 кг огірків, кожний порізати на 8 частин (спочатку навпіл, а потім кожну половинку ще на 4 частини),
- 1 кг моркви потерти на тертці для моркви по-корейськи,
- 0,5 стакана часнику — через часникодавку,
- 1 стакан цукру,
- 1 стакан олії,
- 1 стакан оцту 9%,
- 1 пачка приправи для моркви по-корейськи (25г).
Приготування:
Все добре перемішати і додати 1 столову ложку солі (без гірки), краще додавати поступово і пробувати на смак, в приправі вже є сіль. Залишити на 3 години, періодично помішувати. Скласти огірочки в 0,5 літрові банки, залити соком, що пустили.
Стерилізувати 15 хвилин!
Після скорочення кількості кави сни можуть стати виразнішими, дивнішими або навіть більш емоційними. Такий ефект відзначали чимало людей, які зменшили споживання кофеїну. Дослідники сну пояснюють, що явище пов’язане з перебудовою нічних циклів організм...
Чи траплялося вам під час телефонної розмови чи наради несвідомо малювати кола, квадрати, спіралі чи інші фігури на аркуші? Здається, це лише "каракулі", проте психологія й мистецтво стверджують: такі малюнки мають глибший сенс і можуть відкрити прихов...