ТОП-10 безглуздих подарунків на Новий рік


подарунки

Коли свято от-от на носі, а ідеї для подарунків закінчилися, ми починаємо вдаватися до крайнощів: купляти примітивні чи дуже нестандартні подарунки. Підбірка безглуздих подарунків, які, напевно, кожен із нас отримував хоч раз у житті, зазначають Патріоти України.

1. Різноманітні статуетки (наприклад, ангелики)

Погодьтеся, статуетка – це лише річ, яка займатиме місце на вашій полиці. Більше жодної функції цей подарунок не виконуватиме. Дарувати таке можна, але перед тим потрібно добре подумати, якої саме форми вона має бути і який сенс нестиме.

2. Плюшеві іграшки

Так, це мило. Але найімовірніше, цей подарунок буде корисний тільки для збирання пилу у вашій кімнаті. Зараз навіть діти рідко бавляться плюшевими іграшками, тому передати у спадок таку річ ви навряд чи зможете.

3. Горнятка, чашки

Повірте, за роки такого добра в кожного назбиралося чимало. І деколи навіть не вистачає часу, щоб випити з усіх їх кави чи чаю.

4. Рамка для фотографій

Банальний подарунок, який давно став застарілим.

5. "Оригінальний" набір люксової косметики за 350 грн

"Пам'ятаю, як моя знайома, ще в гуртожитку, подарувала мені оригінальний набір від Chanel. Я ще тоді здивувалась, адже подарунок, за її словами, не з дешевих. Та виявилося, що це підробка, яка ще й не підходила для мого догляду за обличчям", – розповіла про свій досвід "оригінального подарунка" львів'янка Вікторія.

6. Ваза для квітів розміром з людину

Квіти у таку вазу навіть важко знайти, не те що купити. Тому обміркуйте цю ідею на доцільність не раз і не двічі перед тим, як купити.

7. Бочка для алкоголю на колесиках

Якщо людина, якій ви даруєте такий подарунок, – не затятий любитель алкоголю, то пошукайте щось інше.

8. Набір для хлопця з алкоголем, таблетками від голови і не тільки, запакований у чорний сміттєвий пакет та замотаний скотчем

Зовнішній вигляд упакування відразу змусить замислитись: чи це точно подарунок? Та й наповнення сумнівне. Проте жартувати з цього можна довго.

9. Передаровані подарунки

Це найлегший спосіб позбутися подарунка, який вам особисто не подобається. Але звідки ви знатимете, що він пригодиться іншим? Краще не ризикуйте, а натомість віддайте такий подарунок на благодійність або ж поміняйте у магазині.

10. Подарунки з вульгарним підтекстом

До прикладу, пачка презервативів. Такий подарунок малознайомій людині виглядатиме дивним і невихованим. "Уявіть, мені колись подарували пачку презервативів. Надутих. Я була в шоці!" – ділиться Леся, жителька Львова.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...