ТОП-2 інгредієнти, які допоможуть ефективно позбутися неприємного запаху з духовки

Духовка має здатність накопичувати запахи, особливо ситуація сумна, коли часто запікають фаршировану рибу, медовий пиріг та рульку з часником. Але є перевірений спосіб, що швидко та ефективно позбутися такого запаху, передають Патріоти України.

Подробиці

Спосіб досить простий: потрібно лише взяти соду та мелену корицю. Змішати в одну столову ложку соди та одну чайну ложку меленої кориці. Потім відправити деко з сумішшю в духовку, увімкнути її на 180 градусів та залишити на 10-15 хвилин.

Кориця має сильний аромат, а також антисептичні властивості. Її запах досить швидко “переб’є” неприємні аромати, але саме не просто замаскує, а знищить. Після цього можна буде вже за годину готувати та запікати нові страви, не турбуючись, що запах часнику буде в солодкому безе.

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...