
Духовка має здатність накопичувати запахи, особливо ситуація сумна, коли часто запікають фаршировану рибу, медовий пиріг та рульку з часником. Але є перевірений спосіб, що швидко та ефективно позбутися такого запаху, передають Патріоти України.
Спосіб досить простий: потрібно лише взяти соду та мелену корицю. Змішати в одну столову ложку соди та одну чайну ложку меленої кориці. Потім відправити деко з сумішшю в духовку, увімкнути її на 180 градусів та залишити на 10-15 хвилин.
Кориця має сильний аромат, а також антисептичні властивості. Її запах досить швидко “переб’є” неприємні аромати, але саме не просто замаскує, а знищить. Після цього можна буде вже за годину готувати та запікати нові страви, не турбуючись, що запах часнику буде в солодкому безе.
Українці здавна уважно ставилися до рослин, які заносили до своєї оселі. Деякі квіти та трави наші пращури оминали десятою дорогою, хоча вони мають дуже привабливий вигляд. Адже були переконані, що ці рослини притягують хвороби, нещастя й навіть нечист...
Психологічні тести на основі оптичних ілюзій останні роки набувають великої популярності, оскільки поєднують елемент гри та самопізнання. Вони не мають статусу офіційної діагностики, проте часто дозволяють людині поглянути на себе під іншим кутом. Такі...