Духовка має здатність накопичувати запахи, особливо ситуація сумна, коли часто запікають фаршировану рибу, медовий пиріг та рульку з часником. Але є перевірений спосіб, що швидко та ефективно позбутися такого запаху, передають Патріоти України.
Спосіб досить простий: потрібно лише взяти соду та мелену корицю. Змішати в одну столову ложку соди та одну чайну ложку меленої кориці. Потім відправити деко з сумішшю в духовку, увімкнути її на 180 градусів та залишити на 10-15 хвилин.
Кориця має сильний аромат, а також антисептичні властивості. Її запах досить швидко “переб’є” неприємні аромати, але саме не просто замаскує, а знищить. Після цього можна буде вже за годину готувати та запікати нові страви, не турбуючись, що запах часнику буде в солодкому безе.
Ось список продуктів, які покращують самопочуття влітку, допомагають легше переносити спеку, підтримують водний баланс, дають енергію й навіть покращують настрій, передають Патріоти України.
8 червня за новим календарним стилем (21 червня - за старим) - день пам'яті великомученика Феодора Стратилата. У народі день прозвали Федір Колодязник, зазначають Патріоти України. 2025 року на сьогодні припадає й день Святої Трійці. 8 червня за юліанс...