Духовка має здатність накопичувати запахи, особливо ситуація сумна, коли часто запікають фаршировану рибу, медовий пиріг та рульку з часником. Але є перевірений спосіб, що швидко та ефективно позбутися такого запаху, передають Патріоти України.
Спосіб досить простий: потрібно лише взяти соду та мелену корицю. Змішати в одну столову ложку соди та одну чайну ложку меленої кориці. Потім відправити деко з сумішшю в духовку, увімкнути її на 180 градусів та залишити на 10-15 хвилин.
Кориця має сильний аромат, а також антисептичні властивості. Її запах досить швидко “переб’є” неприємні аромати, але саме не просто замаскує, а знищить. Після цього можна буде вже за годину готувати та запікати нові страви, не турбуючись, що запах часнику буде в солодкому безе.
Народні прикмети на 14 березня. Чому у Венедиктів день треба бути особливо уважними до домашніх тварин і гострих предметів. 14 березня за новим стилем (27 березня за старим) християни східного обряду згадують преподобного Венедикта, а також благовірног...
Деякі продукти можуть впливати на наш настрій і навіть сприяти розвитку депресії через вплив на рівень цукру в крові, гормональний баланс або нейромедіатори в мозку. Ось кілька продуктів, які можуть негативно впливати на психічне здоров'я та викликати ...