
У холодець кладуть коренеплоди та спеції (лаврове листя, перець, часник). Проте треба знати міру. Надлишок ароматичних та смакових добавок може зіграти злий жарт. Вони переб’ють смак та аромат м’яса, а воно є головним інгредієнтом страви, передають Патріоти України.
Основними спеціями для аромату холодцю є часник та чорний перець. Саме вони забезпечують основний ароматично-смаковий ефект. Перець краще брати свіжомелений, але не з дрібним помелом.
Зверніть увагу, що не варто закидувати часник та перець відразу з м’ясом. Поки все приготується, то й смаки виваряться. Часник рекомендують додавати при розливанні холодцю по тарілках.
Перець рекомендується класти в бульйон разом з лавровим листям за 30 хвилин до готовності. Це саме стосується й солі.
Час засинання може впливати на здоров’я не менше, ніж сама тривалість сну. Вчені стверджують: існує так звана "золота година", у яку найкраще лягати спати, незалежно від того, жайворонок ви чи нічна сова, передають Патріоти України. Дослідження Європей...
Православне свято 17 листопада за новим календарем (30 листопада за старим) - день пам'яті Григорія Чудотворця, першого єпископа Неокесарійського, який все життя присвятив служінню Христу. У народному календарі - Григорій Зимоуказатель. За юліанським ...