
У холодець кладуть коренеплоди та спеції (лаврове листя, перець, часник). Проте треба знати міру. Надлишок ароматичних та смакових добавок може зіграти злий жарт. Вони переб’ють смак та аромат м’яса, а воно є головним інгредієнтом страви, передають Патріоти України.
Основними спеціями для аромату холодцю є часник та чорний перець. Саме вони забезпечують основний ароматично-смаковий ефект. Перець краще брати свіжомелений, але не з дрібним помелом.
Зверніть увагу, що не варто закидувати часник та перець відразу з м’ясом. Поки все приготується, то й смаки виваряться. Часник рекомендують додавати при розливанні холодцю по тарілках.
Перець рекомендується класти в бульйон разом з лавровим листям за 30 хвилин до готовності. Це саме стосується й солі.
Психологи стверджують: те, що ми бачимо першим на неоднозначних зображеннях, багато говорить про наш внутрішній стан. Цей простий психологічний тест допоможе зрозуміти, чого саме вам зараз найбільше не вистачає в житті, передають Патріоти України. Поди...
Тривалий стрес та пережите травматичне минуле часто повертаються до нас у вигляді виснажливих нічних кошмарів. Під час сну мозок намагається опрацювати пережите, знову й знову змушуючи нас переживати небезпеку, передають Патріоти України. . Найефектив...