ТОП-2 інгредієнти, які зроблять холодець смачним та ароматним

У холодець кладуть коренеплоди та спеції (лаврове листя, перець, часник). Проте треба знати міру. Надлишок ароматичних та смакових добавок може зіграти злий жарт. Вони переб’ють смак та аромат м’яса, а воно є головним інгредієнтом страви, передають Патріоти України.

Подробиці

Основними спеціями для аромату холодцю є часник та чорний перець. Саме вони забезпечують основний ароматично-смаковий ефект. Перець краще брати свіжомелений, але не з дрібним помелом.

Зверніть увагу, що не варто закидувати часник та перець відразу з м’ясом. Поки все приготується, то й смаки виваряться. Часник рекомендують додавати при розливанні холодцю по тарілках.

Перець рекомендується класти в бульйон разом з лавровим листям за 30 хвилин до готовності. Це саме стосується й солі.

А ви це знали? Чи можна кип'ятити одну і ту ж саму воду двічі

вівторок, 23 липень 2024, 0:20

Чи замислювалися ви коли-небудь над тим, чому воду не можна кип'ятити двічі? Для чаю чи кави лікарі часто радять використовувати таку воду, яка кипіла тільки раз. Тобто чайник щоразу потрібно оновлювати, виливаючи залишки, передають Патріоти України. Л...

Знизити тиск в домашніх умовах можливо! ТОП-3 напої, які потрібно пити гіпертонікам

понеділок, 22 липень 2024, 23:20

Часто гіпертонію називають "тихим вбивцею", оскільки її симптоми настільки поширені, що люди плутають хворобу з перенапруженням чи втомою. Однак, якщо вони повторюються знову і знову, потрібно відвідати лікаря. А ще нормалізувати стан допоможуть деякі ...