
У холодець кладуть коренеплоди та спеції (лаврове листя, перець, часник). Проте треба знати міру. Надлишок ароматичних та смакових добавок може зіграти злий жарт. Вони переб’ють смак та аромат м’яса, а воно є головним інгредієнтом страви, передають Патріоти України.
Основними спеціями для аромату холодцю є часник та чорний перець. Саме вони забезпечують основний ароматично-смаковий ефект. Перець краще брати свіжомелений, але не з дрібним помелом.
Зверніть увагу, що не варто закидувати часник та перець відразу з м’ясом. Поки все приготується, то й смаки виваряться. Часник рекомендують додавати при розливанні холодцю по тарілках.
Перець рекомендується класти в бульйон разом з лавровим листям за 30 хвилин до готовності. Це саме стосується й солі.
Переможниця «Битви екстрасенсів» Жанна Шулакова розповіла, як зустріти Новий рік правильно з погляду езотерики. Головна ідея - завершити всі справи та прибирання до магічного Нового року - Йоля (зимове сонцестояння), яке у 2025 році припадає на 21 груд...
З наближенням кінця року, коли сонце сідає все раніше з кожним днем, багато людей страждають і намагаються звикнути до похмуріших днів. Але це явище стосується не лише людей - домашні тварини також схильні до сезонної депресії, навіть якщо не в клінічн...