
У холодець кладуть коренеплоди та спеції (лаврове листя, перець, часник). Проте треба знати міру. Надлишок ароматичних та смакових добавок може зіграти злий жарт. Вони переб’ють смак та аромат м’яса, а воно є головним інгредієнтом страви, передають Патріоти України.
Основними спеціями для аромату холодцю є часник та чорний перець. Саме вони забезпечують основний ароматично-смаковий ефект. Перець краще брати свіжомелений, але не з дрібним помелом.
Зверніть увагу, що не варто закидувати часник та перець відразу з м’ясом. Поки все приготується, то й смаки виваряться. Часник рекомендують додавати при розливанні холодцю по тарілках.
Перець рекомендується класти в бульйон разом з лавровим листям за 30 хвилин до готовності. Це саме стосується й солі.
Щоденні дрібниці, які здаються безневинними, можуть буквально псувати стан шкіри - провокувати висипання, прискорювати старіння та робити обличчя тьмяним. Дерматологи наголошують: багато людей навіть не підозрюють, що самі погіршують свій колір обличчя...
Побутує поширена думка, ніби черговість вживання алкогольних напоїв може вплинути на рівень сп'яніння, а згодом - і на інтенсивність похмілля. Також прийнято вважати, що алкоголь може зігрівати тіло, а кава здатна протверезити, передають Патріоти Украї...