Шашлик повинен бути ароматний, а ще бажано, щоб м’який, соковитий. Хто ж захоче їсти сухе м’ясо? Мангальщики знають, що його попередньо треба добре замаринувати. Пропонуємо вам два варіанти маринадів, які зроблять свою смачну роботу.
Спробуйте замаринувати шашлики з кефіром та карі. Для цього вам знадобляться такі компоненти:
Звичайно, що м’ясо потрібно посолити, а чорний мелений перець додавайте за власним бажанням. І є ще один варіант приготування, але він гострий. Для нього потрібні такі продукти:
Все разом потрібно змішати та покласти в маринад м’ясо. З приводу гострого соусу. Можна використовувати будь-який, що містить чилі. Буде гостро та спекотно, але дуже смачно.
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...