ТОП-2 помилки, через які свиняча печінка виходить жорсткою та гіркою

Не кожна господиня назве смажену свинячу печінку своєю фірмовою стравою, оскільки цей продукт далеко не завжди виходить смачним. За відсутності досвіду приготування, печінка не тільки може гірчити, а й виходить надмірно жорсткою, що псує все враження про страву, передають Патріоти України.

Подробиці

Але так відбувається тільки в тому разі, якщо ви не знаєте про те, як готувати її правильно.

Уникайте 2 головних помилок, через які не виходить страва.

У чому вони полягають:

1.Не повністю дотримується процес попередньої підготовки.

Печінку не можна просто кинути на сковорідку і радіти простоті приготування – спочатку потрібно її підготувати. Насамперед варто видалити всі можливі жили і не забути про плівку, що покриває її.

Але й після цих маніпуляцій печінка може гірчити.

Впоратися з цією особливістю допоможе звичайне молоко. Найкраще відправляти печінку в таку вершкову “ванну” на 6-8 годин.

2.Тривала термічна обробка.

Дивовижний факт полягає в тому, що свинячу печінку не можна довго тушкувати або смажити. Якщо занадто захопитися процесом, то прожувати шматочок буде досить проблематично.

З цієї причини варто пробувати печінку. Щойно вона набула характерного відтінку кольору, то можна спробувати її на смак і вимикати плиту.

Ефект здивує! Вчені назвали два продукти, вживання яких допоможе омолодитися на 15-20 років

неділя, 16 лютий 2025, 13:00

Навіть косметичні процедури не зможуть зупинити процеси старіння, а ці продукти, як переконують науковці, на відмінно впораються з цим завданням. ТСН розповідає, що треба додати до свого раціону, щоб навіть у 60 років мати вигляд на 40, передають Патрі...

А ви це знали? Чому лебедів і качок не можна годувати хлібом

неділя, 16 лютий 2025, 8:15

І хоч більшість видів лебедів є перелітними, проте деякі залишаються зимувати поблизу міських водойм, де небайдужі підгодовують птахів, аби ті вижили у холодну пору. Проте часто люди годують цих гордих красенів хлібом, не підозрюючи, що це для них смер...