ТОП-2 продукти, які зроблять фарш для котлет чи пельменів менш жирним

Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з тим, що фарш вийшов занадто жирним, передають Патріоти України.

Як можна виправити ситуацію

Ці поради не нові, певно більшість господинь не раз ними користуватися, тож нагадаємо найдоречніші способи. А молодим господиням порада – беріть собі на замітку дані варіанти.

Гарбуз

Зараз чудовий сезон для того, щоб включати цей цінний продукт до раціону. Гарбуз чудово розбавить м’ясний фарш, позбавляючи його від надлишку жиру.

Найкраще подрібнити його на тертці. У гарбуза приємний нейтральний смак, тому домашні будуть приємно вражені смачною стравою.

Картопля

Цей овоч часто використовують для того, щоб зробити фарш соковитішим. Однак і від надлишку жиру картопля теж може врятувати.

На кілограм фаршу потрібно 1-2 картоплини середніх розмірів. Картоплю потрібно натерти і позбавити надлишку рідини.

Після цього її можна сміливо вводити до складу фаршу.

Щоб був великий урожай! Чим підживити кущі смородини

п’ятниця, 18 квітень 2025, 9:53

Отримання рясного врожаю чорної смородини – заповітна мрія кожного садівника, і правильне підживлення відіграє в цьому процесі ключову роль. Вибір оптимального добрива та своєчасне його внесення забезпечать кущам смородини необхідні поживні речовини дл...

Як довше зберегти свіжість лимона - порада, яка стане в нагоді на кухні

п’ятниця, 18 квітень 2025, 7:57

Лимонний сік – необхідний компонент для приготування багатьох страв. Однак часом весь сік відразу не застосуєш, тому часто лимон залишається, констатують Патріоти України. У зв’язку з цим перед господинями постає логічне питання – як же вчинити з відрі...