Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з тим, що фарш вийшов занадто жирним, передають Патріоти України.
Ці поради не нові, певно більшість господинь не раз ними користуватися, тож нагадаємо найдоречніші способи. А молодим господиням порада – беріть собі на замітку дані варіанти.
Гарбуз
Зараз чудовий сезон для того, щоб включати цей цінний продукт до раціону. Гарбуз чудово розбавить м’ясний фарш, позбавляючи його від надлишку жиру.
Найкраще подрібнити його на тертці. У гарбуза приємний нейтральний смак, тому домашні будуть приємно вражені смачною стравою.
Картопля
Цей овоч часто використовують для того, щоб зробити фарш соковитішим. Однак і від надлишку жиру картопля теж може врятувати.
На кілограм фаршу потрібно 1-2 картоплини середніх розмірів. Картоплю потрібно натерти і позбавити надлишку рідини.
Після цього її можна сміливо вводити до складу фаршу.
Ви коли-небудь замислювалися, що про вас думають нові знайомі? Психологічні тести допомагають не лише краще зрозуміти себе, а й побачити, як вас сприймають інші. Оберіть гарбуз і дізнайтеся, яке перше враження ви залишаєте, передають Патріоти України. ...
Ми всі хочемо бути щасливими, але чи існують конкретні методи для цього? Наука підтверджує: так! Різні дослідження показують, що навіть прості звички можуть значно підвищити рівень задоволеності життям. Ось 8 науково обґрунтованих способів, які допомож...