ТОП-2 продукти, які зроблять фарш для котлет чи пельменів менш жирним

Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з тим, що фарш вийшов занадто жирним, передають Патріоти України.

Як можна виправити ситуацію

Ці поради не нові, певно більшість господинь не раз ними користуватися, тож нагадаємо найдоречніші способи. А молодим господиням порада – беріть собі на замітку дані варіанти.

Гарбуз

Зараз чудовий сезон для того, щоб включати цей цінний продукт до раціону. Гарбуз чудово розбавить м’ясний фарш, позбавляючи його від надлишку жиру.

Найкраще подрібнити його на тертці. У гарбуза приємний нейтральний смак, тому домашні будуть приємно вражені смачною стравою.

Картопля

Цей овоч часто використовують для того, щоб зробити фарш соковитішим. Однак і від надлишку жиру картопля теж може врятувати.

На кілограм фаршу потрібно 1-2 картоплини середніх розмірів. Картоплю потрібно натерти і позбавити надлишку рідини.

Після цього її можна сміливо вводити до складу фаршу.

Смакота! Як приготувати ніжний паштет із печінки та яблук

вівторок, 31 грудень 2024, 11:12

Печінка — продукт корисний, проте не всім вона смакує. Але якщо хочете, щоб в раціоні правильного харчування було їй місце, спробуйте приготувати з яблуками без масла чи іншого жиру, передають Патріоти України. Для приготування треба взяти:350 г яблук3...

Ви будете здивовані! ТОП-5 фактів про користь молока, які можуть стати відкриттям для багатьох

вівторок, 31 грудень 2024, 9:59

Молоко – це один з атрибутів різдвяної атмосфери та смачних вечорів за чашкою какао, передають Патріоти України. У деяких випадках люди почуваються некомфортно після вживання молока, наприклад при непереносимості лактози, чи при поєднанні молока з певн...