Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з тим, що фарш вийшов занадто жирним, передають Патріоти України.
Ці поради не нові, певно більшість господинь не раз ними користуватися, тож нагадаємо найдоречніші способи. А молодим господиням порада – беріть собі на замітку дані варіанти.
Гарбуз
Зараз чудовий сезон для того, щоб включати цей цінний продукт до раціону. Гарбуз чудово розбавить м’ясний фарш, позбавляючи його від надлишку жиру.
Найкраще подрібнити його на тертці. У гарбуза приємний нейтральний смак, тому домашні будуть приємно вражені смачною стравою.
Картопля
Цей овоч часто використовують для того, щоб зробити фарш соковитішим. Однак і від надлишку жиру картопля теж може врятувати.
На кілограм фаршу потрібно 1-2 картоплини середніх розмірів. Картоплю потрібно натерти і позбавити надлишку рідини.
Після цього її можна сміливо вводити до складу фаршу.
Зазвичай ми сприймаємо огірок як звичайний овоч з мінімальною користю, але дієтологи стверджують, що цей продукт може стати справжнім союзником у боротьбі за здоров’я. Він не тільки допомагає в підтримці кісток та здоров’я серця, але й сприяє схудненню...
Смартфон став невід’ємною частиною нашого життя, але навіть спосіб, у який ми його тримаємо, здатен відкрити цікаві риси характеру. Автори цього тесту переконують, що положення ваших пальців під час користування телефоном може розповісти, як ви спілкує...