Багато господинь знає про те, що фарш повинен включати жирний компонент, щоб котлети або пельмені вийшли соковитими і смачними. Однак часом багато хто кладе компоненти “на око”, через що результат виходить незадовільним. Наприклад, можна зіткнутися з тим, що фарш вийшов занадто жирним, передають Патріоти України.
Ці поради не нові, певно більшість господинь не раз ними користуватися, тож нагадаємо найдоречніші способи. А молодим господиням порада – беріть собі на замітку дані варіанти.
Гарбуз
Зараз чудовий сезон для того, щоб включати цей цінний продукт до раціону. Гарбуз чудово розбавить м’ясний фарш, позбавляючи його від надлишку жиру.
Найкраще подрібнити його на тертці. У гарбуза приємний нейтральний смак, тому домашні будуть приємно вражені смачною стравою.
Картопля
Цей овоч часто використовують для того, щоб зробити фарш соковитішим. Однак і від надлишку жиру картопля теж може врятувати.
На кілограм фаршу потрібно 1-2 картоплини середніх розмірів. Картоплю потрібно натерти і позбавити надлишку рідини.
Після цього її можна сміливо вводити до складу фаршу.
Відомо, що постільну білизну варто зманювати хоча би раз на тиждень, однак часте прання може зіпсувати її – вона стане жорсткою і непривабливою, втратить колір, передають Патріоти України. Дизайнерка домашнього побуту Лінда Баркер зазначила, що нижча ...
Деяка їжа може спричиняти дратівливість або погіршення настрою через різні фактори, зокрема вплив на рівень цукру в крові, гормональні зміни або запалення в організмі. Ось список продуктів, які можуть викликати або посилити дратівливість, передають Пат...