Куряча грудка — корисна та багата на білок страва. Особливість цієї частини м’яса птиці полягає у сухості, тому не всі люблять її готувати. Одна із основних помилок — надмірний час у духовці. Іноді на кулінарних сайтах можна побачити рекомендацію запікати грудку 40 хвилин, але для шматка середнього розміру 20 хвилин буде цілком достатньо при температурі 180-200 °C. Щоб куряче м’ясо вийшло соковитим, спробуйте зробити соус всього з двох інгредієнтів, передають Патріоти України.
Секрет соковитої курячої грудки полягає у соусі. Він готується всього з двох інгредієнтів, які точно є у вашому холодильнику, — це сметана та кетчуп. Їх змішують у рівних пропорціях (1:1). Цей соус захистить м’ясо від висихання навіть при високій температурі готування. Все геніальне — просто.
Бажання внести різноманіття у смак звичної страви — ознака кулінарного експерименту. В такому випадку спробуйте змішати майонез та аджику. Якщо остання буде гострою, тоді страва получиться ще й більш пікантною.
Спробуйте запікти курячу грудку у духовці. Її можна подавати до салатів або ж із будь-яким гарніром. Смачного!
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...