Куряча грудка — корисна та багата на білок страва. Особливість цієї частини м’яса птиці полягає у сухості, тому не всі люблять її готувати. Одна із основних помилок — надмірний час у духовці. Іноді на кулінарних сайтах можна побачити рекомендацію запікати грудку 40 хвилин, але для шматка середнього розміру 20 хвилин буде цілком достатньо при температурі 180-200 °C. Щоб куряче м’ясо вийшло соковитим, спробуйте зробити соус всього з двох інгредієнтів, передають Патріоти України.
Секрет соковитої курячої грудки полягає у соусі. Він готується всього з двох інгредієнтів, які точно є у вашому холодильнику, — це сметана та кетчуп. Їх змішують у рівних пропорціях (1:1). Цей соус захистить м’ясо від висихання навіть при високій температурі готування. Все геніальне — просто.
Бажання внести різноманіття у смак звичної страви — ознака кулінарного експерименту. В такому випадку спробуйте змішати майонез та аджику. Якщо остання буде гострою, тоді страва получиться ще й більш пікантною.
Спробуйте запікти курячу грудку у духовці. Її можна подавати до салатів або ж із будь-яким гарніром. Смачного!
Психологічні тести давно стали популярним способом відволіктися від рутини, а також більше дізнатися про себе. Особливу увагу користувачів завжди привертають оптичні ілюзії, адже перше враження в них має вирішальне значення, передають Патріоти України....
Кожен, хто бодай раз приймав ліки, знає це відчуття: гіркий сироп, неприємний присмак таблетки чи капсули, які хочеться запити літром води. Здавалося б, засіб, покликаний лікувати, мав би бути нейтральним або навіть приємним на смак. Натомість більшіст...