Куряча грудка — корисна та багата на білок страва. Особливість цієї частини м’яса птиці полягає у сухості, тому не всі люблять її готувати. Одна із основних помилок — надмірний час у духовці. Іноді на кулінарних сайтах можна побачити рекомендацію запікати грудку 40 хвилин, але для шматка середнього розміру 20 хвилин буде цілком достатньо при температурі 180-200 °C. Щоб куряче м’ясо вийшло соковитим, спробуйте зробити соус всього з двох інгредієнтів, передають Патріоти України.
Секрет соковитої курячої грудки полягає у соусі. Він готується всього з двох інгредієнтів, які точно є у вашому холодильнику, — це сметана та кетчуп. Їх змішують у рівних пропорціях (1:1). Цей соус захистить м’ясо від висихання навіть при високій температурі готування. Все геніальне — просто.
Бажання внести різноманіття у смак звичної страви — ознака кулінарного експерименту. В такому випадку спробуйте змішати майонез та аджику. Якщо остання буде гострою, тоді страва получиться ще й більш пікантною.
Спробуйте запікти курячу грудку у духовці. Її можна подавати до салатів або ж із будь-яким гарніром. Смачного!
Шоколад - улюблений десерт мільйонів, спокуса, перед якою важко встояти. Експерти попереджають - деякі інгредієнти, що містяться у складі шоколаду, можуть бути не лише шкідливими для здоров'я, а й викликати справжню залежність. Про які складові шоколад...
Знавці авторинку, які раніше назвали шість найпоширеніших помилок при купівлі вживаної автівки, назвали характерний пробіг для машини, яку варто купувати на вторинці, передають Патріоти України. Профільне видання mashyna.com.ua поспілкувалося із досвід...