Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на глевку масу, передають Патріоти України.
Сьогодні полиці магазинів заповнені продуктами з позначкою "healthy", але не все, що продається під виглядом корисного, справді таким є. Багато популярних перекусів і готових страв містять приховані цукри, жири та добавки, які роблять їх небезпечнішими...
Багато хто вважає картоплю ворогом стрункої фігури, але дієтологи переконують у зворотному. Якщо готувати її правильно - вареною чи запеченою, без жиру та важких соусів, - вона може стати ідеальним продуктом у дієті для схуднення, передають Патріоти Ук...