
Будь-яка досвідчена господиня стикається з тим, що іноді котлети можуть розвалитися прямо в процесі приготування. Найчастіше так відбувається в ті моменти, коли ми пробуємо нові рецепти. Іноді котлети не тримають форму тому, що ми несвідомо порушили технологію приготування. Які основні помилки можна виділити, передають Патріоти України.
Існує думка щодо того, що через додавання курячого яйця котлети виходять твердими. Тому деякі господині вирішили відмовитися від запровадження даного компонента.
Але слід розуміти, що яйця допомагають тримати котлетам форму. Якщо ви не хочете додавати цей продукт, то зверніть увагу на компоненти зі схожими властивостями – тертий кабачок, крохмаль, терту картоплю.
Не всі господині перед смаженням відправляють фарш охолонути на півгодини, що є помилкою. Це допомагає котлетам не розвалитися у процесі термічної обробки.
Тому намагайтеся не пропускати цей підготовчий етап.
Якщо ви хочете, щоб котлети залишалися цілими, потрібно брати перевірену сковорідку, до якої нічого не прилипає. Але це не єдина рекомендація.
Також важливо якісно розігріти посуд перед тим як додати котлети. Це допоможе скоринці “схопитися”, завдяки чому страва не розвалиться.
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...