ТОП-3 головні помилки господинь, які призводять до розвалювання котлет

Будь-яка досвідчена господиня стикається з тим, що іноді котлети можуть розвалитися прямо в процесі приготування. Найчастіше так відбувається в ті моменти, коли ми пробуємо нові рецепти. Іноді котлети не тримають форму тому, що ми несвідомо порушили технологію приготування. Які основні помилки можна виділити, передають Патріоти України.

Відмова від яєць

Існує думка щодо того, що через додавання курячого яйця котлети виходять твердими. Тому деякі господині вирішили відмовитися від запровадження даного компонента.

Але слід розуміти, що яйця допомагають тримати котлетам форму. Якщо ви не хочете додавати цей продукт, то зверніть увагу на компоненти зі схожими властивостями – тертий кабачок, крохмаль, терту картоплю.

Не використовуєте холодильник

Не всі господині перед смаженням відправляють фарш охолонути на півгодини, що є помилкою. Це допомагає котлетам не розвалитися у процесі термічної обробки.

Тому намагайтеся не пропускати цей підготовчий етап.

Пательня

Якщо ви хочете, щоб котлети залишалися цілими, потрібно брати перевірену сковорідку, до якої нічого не прилипає. Але це не єдина рекомендація.

Також важливо якісно розігріти посуд перед тим як додати котлети. Це допоможе скоринці “схопитися”, завдяки чому страва не розвалиться.

Джерело: ПростоВей

Секрет господинь! Що додати у фарш, щоб курячі котлети були соковиті

четвер, 29 серпень 2024, 9:15

Котлети з курячого філе часто бувають сухі, але якщо приготувати за цим рецептом, то ви отримаєте соковиті, ніжні, м’які м’ясні вироби. Один інгредієнт може з пісного філе зробити ідеальний фарш, передають Патріоти України. Класично додайте в перемелен...

Це справді працює! Як знову зробити сухий хліб м’яким і смачним

четвер, 29 серпень 2024, 8:14

Добра та господиня, яка купує рівно стільки хліба, скільки потрібно. І тут домочадцям завжди вистачає цього продукту. При цьому вони встигають з’їдати хлібобулочний виріб до того, як він почав псуватися. Однак іноді помилки може припуститися навіть дос...