Будь-яка досвідчена господиня стикається з тим, що іноді котлети можуть розвалитися прямо в процесі приготування. Найчастіше так відбувається в ті моменти, коли ми пробуємо нові рецепти. Іноді котлети не тримають форму тому, що ми несвідомо порушили технологію приготування. Які основні помилки можна виділити, передають Патріоти України.
Існує думка щодо того, що через додавання курячого яйця котлети виходять твердими. Тому деякі господині вирішили відмовитися від запровадження даного компонента.
Але слід розуміти, що яйця допомагають тримати котлетам форму. Якщо ви не хочете додавати цей продукт, то зверніть увагу на компоненти зі схожими властивостями – тертий кабачок, крохмаль, терту картоплю.
Не всі господині перед смаженням відправляють фарш охолонути на півгодини, що є помилкою. Це допомагає котлетам не розвалитися у процесі термічної обробки.
Тому намагайтеся не пропускати цей підготовчий етап.
Якщо ви хочете, щоб котлети залишалися цілими, потрібно брати перевірену сковорідку, до якої нічого не прилипає. Але це не єдина рекомендація.
Також важливо якісно розігріти посуд перед тим як додати котлети. Це допоможе скоринці “схопитися”, завдяки чому страва не розвалиться.
Для ефективного схуднення важливо вибрати дієту, яка не тільки зменшує вагу, але й підтримує відчуття ситості. Включення білка в раціон допомагає наростити м’язову масу, що сприяє спалюванню більше калорій, а також знижує голод, допомагаючи дочекатись ...
Правильна їжа може стати потужною зброєю проти апатії. Продукти, багаті на вітаміни, антиоксиданти та корисні жири, допомагають підтримати енергію, покращити настрій та зміцнити імунітет, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Що таке апатія. ...