ТОП-3 хитрощі допоможуть приготувати курку в кілька разів смачніше

Куряче м’ясо входить до раціону багатьох людей практично щодня, тому має сенс навчитися готувати його ідеально, передають Патріоти України.

М’ясо птиці здається надто простим, тому не всі господині приділяють належну увагу технічним моментам та хитрощам, але дарма.

Які 3 секрети допоможуть приготувати курку набагато смачніше?

Допікайте курку

Навіть якщо ви вибрали як спосіб приготування смаження на пательні, не варто доводити птаха до повної готовності на сковороді. Відмінним рішенням стане духовка.

Якщо хоча б 10 хвилин запікати курку після смаження, то м’ясо набуде хрумкої засмеженої скоринки, проте текстура буде ніжною та соковитою.

Проколи

Багато хто любить маринувати птицю, оскільки це надає нейтральному курячому м’ясу особливий аромат та відтінки смаку. Однак маринад не в змозі просочити весь шматок зсередини . Для того щоб курка вийшла неймовірно вишуканою, перед маринуванням за допомогою голки або ножа рекомендується зробити кілька проколів.

Фольга

Не нехтуйте цим чудовим кухонним інструментом, оскільки звичайна фольга здатна творити справжні дива. Страви, приготовані з використанням харчової фольги, відрізняються особливою соковитістю та невимовним ароматом.

Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах - шикарний результат гарантовано

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:12

Якщо раніше ви ніколи не маринували рибу, прийшов часце виправити. Рецепт дуже простий та легкий. Ніяких довгих варінь маринадів та очікувань, передають Патріоти України. А рибка виходить така смачна, що ви раз за разом будете хотіти її робити та їсти....

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...