ТОП-3 хитрощі допоможуть приготувати курку в кілька разів смачніше

Куряче м’ясо входить до раціону багатьох людей практично щодня, тому має сенс навчитися готувати його ідеально, передають Патріоти України.

М’ясо птиці здається надто простим, тому не всі господині приділяють належну увагу технічним моментам та хитрощам, але дарма.

Які 3 секрети допоможуть приготувати курку набагато смачніше?

Допікайте курку

Навіть якщо ви вибрали як спосіб приготування смаження на пательні, не варто доводити птаха до повної готовності на сковороді. Відмінним рішенням стане духовка.

Якщо хоча б 10 хвилин запікати курку після смаження, то м’ясо набуде хрумкої засмеженої скоринки, проте текстура буде ніжною та соковитою.

Проколи

Багато хто любить маринувати птицю, оскільки це надає нейтральному курячому м’ясу особливий аромат та відтінки смаку. Однак маринад не в змозі просочити весь шматок зсередини . Для того щоб курка вийшла неймовірно вишуканою, перед маринуванням за допомогою голки або ножа рекомендується зробити кілька проколів.

Фольга

Не нехтуйте цим чудовим кухонним інструментом, оскільки звичайна фольга здатна творити справжні дива. Страви, приготовані з використанням харчової фольги, відрізняються особливою соковитістю та невимовним ароматом.

Любите каву? Тоді прочитайте це - лікарі б’ють на сполох

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 13:07

Кава - ароматний, бадьорий і для багатьох незамінний напій для початку дня. Але фахівці попереджають: не сам кофеїн, а те, як саме ви п’єте каву, може завдати шкоди вашому здоров’ю. Від температури напою до добавок - деякі звички виявляються набагато ...

Ви могли це не знати! Як довго можна використовувати туш, помаду і крем для обличчя

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 12:35

Косметичні засоби напряму контактують з нашою шкірою, тож можуть впливати на її здоров’я. Особливо, якщо не дотримуватись термінів придатності косметики, передають Патріоти України. Але який саме термін використання таких продуктів вважається безпечним...