ТОП-3 хитрощі, які допоможуть позбутися неприємного запаху під час смаження риби

Будь-який кулінар знає, що при приготуванні страв з риби на кухні з’являється дуже специфічний запах, передають Патріоти України.

Для цього, як правило, використовуються витяжка та провітрювання.

Але за допомогою трьох кулінарних секретів можна смажити рибу так, що запах не з’явиться.

У чому вони полягають

Ретельна попередня підготовка

Неприємний запах часто з’являється в тому випадку, якщо господиня не приділила достатньо уваги питанню чищення. Усередині риба має бути просто ідеально чистою. Можна навіть промити шматки і підсушити перед жаркою.

Ріпчаста цибуля та картопля

Якщо ви хочете нейтралізувати неприємний запах, то варто звернути увагу на два овочі – цибулю та картоплю, які гармонійно доповнюють одна одну.

Цибулю варто розташувати на сковороді, а вже на неї викладати рибу. Картоплю варто розділити на кілька частин і смажити поряд із основною стравою.

Спеції

Досвідчені кухарі знають про те, що деякі прянощі не тільки ідеально поєднуються з рибою, а й здатні нейтралізувати її специфічний запах. До них відносять мелений чорний перець і лавровий лист.

Чотири природні антибіотики, які знайдуться у вас на кухні - і зміцнять імунітет!

вівторок, 23 грудень 2025, 11:10

Хочете захистити свій організм без хімії? Секрет у простих продуктах, які, ймовірно, вже є у вас на кухні. Ось природні антибіотики, що допоможуть боротися з інфекціями та підвищать імунітет, передають Патріоти України.

Ви могли це не знати! Як зекономити електроенергію під час приготування їжі у духовці

вівторок, 23 грудень 2025, 10:49

Майже кожен, хто користується духовкою для приготування їжі, припускається поширеної помилкм, якої варто уникати, щоб обмежити споживання електроенергії, передають Патріоти України. Як пояснює британський Фонд енергозбереження, один із найпоширеніших с...