
Будь-який кулінар знає, що при приготуванні страв з риби на кухні з’являється дуже специфічний запах, передають Патріоти України.
Для цього, як правило, використовуються витяжка та провітрювання.
Але за допомогою трьох кулінарних секретів можна смажити рибу так, що запах не з’явиться.
Ретельна попередня підготовка
Неприємний запах часто з’являється в тому випадку, якщо господиня не приділила достатньо уваги питанню чищення. Усередині риба має бути просто ідеально чистою. Можна навіть промити шматки і підсушити перед жаркою.
Ріпчаста цибуля та картопля
Якщо ви хочете нейтралізувати неприємний запах, то варто звернути увагу на два овочі – цибулю та картоплю, які гармонійно доповнюють одна одну.
Цибулю варто розташувати на сковороді, а вже на неї викладати рибу. Картоплю варто розділити на кілька частин і смажити поряд із основною стравою.
Спеції
Досвідчені кухарі знають про те, що деякі прянощі не тільки ідеально поєднуються з рибою, а й здатні нейтралізувати її специфічний запах. До них відносять мелений чорний перець і лавровий лист.
Помістіть у ванну кімнату простий натуральний ароматизатор - і забудьте про хімічні освіжувачі. Старомодний, але дієвий метод повертається, адже він безпечний, дешевий та працює краще за покупні засоби, передають Патріоти України. У ванній кімнаті завж...
Християни східного обряду 9 грудня за новим стилем (22 грудня за старим) відзначають зачаття Пресвятої Богородиці та згадують святу Анну, матір Діви Марії. У народному календарі - Анна Темна, Анна Зимова. За старих часів цього дня намагалися всіляко об...