ТОП-3 хитрощі, які допоможуть позбутися неприємного запаху під час смаження риби

Будь-який кулінар знає, що при приготуванні страв з риби на кухні з’являється дуже специфічний запах, передають Патріоти України.

Для цього, як правило, використовуються витяжка та провітрювання.

Але за допомогою трьох кулінарних секретів можна смажити рибу так, що запах не з’явиться.

У чому вони полягають

Ретельна попередня підготовка

Неприємний запах часто з’являється в тому випадку, якщо господиня не приділила достатньо уваги питанню чищення. Усередині риба має бути просто ідеально чистою. Можна навіть промити шматки і підсушити перед жаркою.

Ріпчаста цибуля та картопля

Якщо ви хочете нейтралізувати неприємний запах, то варто звернути увагу на два овочі – цибулю та картоплю, які гармонійно доповнюють одна одну.

Цибулю варто розташувати на сковороді, а вже на неї викладати рибу. Картоплю варто розділити на кілька частин і смажити поряд із основною стравою.

Спеції

Досвідчені кухарі знають про те, що деякі прянощі не тільки ідеально поєднуються з рибою, а й здатні нейтралізувати її специфічний запах. До них відносять мелений чорний перець і лавровий лист.

Є секрет! Як запекти куряче філе, щоб було вдвічі соковитішим

понеділок, 22 липень 2024, 13:08

Якщо ви досі думаєте, що куряче філе завжди буде після приготування сухим і давким, то спробуйте запекти його за цим рецептом. Соковиті волокна будуть танути в роті, при цьому страва вийде досить корисною і дуже смачною, передають Патріоти України. Філ...

Смачно і економно! Що можна додати у фарш, щоб було вдічі більше котлет

понеділок, 22 липень 2024, 12:12

Ні в якому разі не думайте, що котлетам треба лише м’ясо і що, чим більше фаршу, тим краще. Додаткові інгредієнти не зроблять вашу страву більш дешевою на смак і тим більш менш смачною, передають Патріоти України. Досвідчені господині радять додавати д...