Куряче м’ясо входить до раціону багатьох людей практично щодня, тому має сенс навчитися готувати його ідеально, передають Патріоти України.
М’ясо птиці здається надто простим, тому не всі господині приділяють належну увагу технічним моментам та хитрощам, але дарма.
Допікайте курку
Навіть якщо ви вибрали як спосіб приготування смаження на пательні, не варто доводити птаха до повної готовності на сковороді. Відмінним рішенням стане духовка.
Якщо хоча б 10 хвилин запікати курку після смаження, то м’ясо набуде хрумкої засмеженої скоринки, проте текстура буде ніжною та соковитою.
Проколи
Багато хто любить маринувати птицю, оскільки це надає нейтральному курячому м’ясу особливий аромат та відтінки смаку. Однак маринад не в змозі просочити весь шматок зсередини . Для того щоб курка вийшла неймовірно вишуканою, перед маринуванням за допомогою голки або ножа рекомендується зробити кілька проколів.
Фольга
Не нехтуйте цим чудовим кухонним інструментом, оскільки звичайна фольга здатна творити справжні дива. Страви, приготовані з використанням харчової фольги, відрізняються особливою соковитістю та невимовним ароматом.
Кажуть, що перше, що ми помічаємо, може розповісти про приховані риси особистості. Психологи вважають: наша підсвідомість зберігає переконання, спогади та звички, які формують нашу поведінку, передають Патріоти України. Пропонуємо простий тест-картинку...
Брехун зазвичай видає себе поведінкою, навіть якщо ви цього не помічаєте. Деякі люди відчувають фальш за інтуїцією, проте навіть без "шостого почуття" можна розпізнати неправду, спостерігаючи за дрібними жестами та поведінкою співрозмовника, передають ...