Овочевий салат - страва, яка часто з’являється на нашому столі, передають Патріоти України.
Він ідеально поєднується з м’ясом та багатьма гарнірами.
Страва є настільки звичною, що багато господинь навіть не підозрюють про наявність можливості забезпечити їй набагато яскравіший смак.
Секретом пікантності стануть додаткові інгредієнти.
Цікава заправка
Зазвичай господині заправляють салат оливковою олією, майонезом чи сметаною.
Однак іноді варто поекспериментувати. Замість звичних інгредієнтів можна зробити складну заправку, до складу якої входять оливкова олія, часник, мелений перець і лимонний сік.
Смак салату з такою добавкою буде незабутнім.
Ваніль
Як не дивно, цей інгредієнт (за умови невеликого обсягу) не зіпсує смаку овочевого салату. Навпаки, страва набуде пікантної «нотки».
Однак переборщувати зі спецією не можна, інакше вийде не найсмачніше поєднання.
Твердий сир
Значно покращити смак салату можна за допомогою сиру.
Однак використовувати бажано різновиди з низьким відсотком жирності. Наприклад, фету.
Так страва стане поживнішою, але при цьому збереже легкість.
Лавровий лист – одна з найпопулярніших спецій, яку додають у супи, тушковані страви та соуси. Його аромат глибокий і насичений, але неправильне використання може зіпсувати смак страви, зробивши її гіркою. Варто розібратись, коли саме слід додавати лавр...
Деякі продукти з поганою репутацією насправді можуть мати дивовижні переваги для здоров'я серця і бути частиною корисної дієти, якщо вживати їх у помірних кількостях і готувати здоровими способами. Про це пише eatingwell.com, передають Патріоти Україн...