ТОП-3 незвичайні продукти, які потрібно додати у фарш для того, щоб котлети вийшли смачними

Якщо господиня “чаклує” над фаршем, то всі члени сім’ї знають: вечеря чи обід будуть неймовірно смачними, передають Патріоти України.

Якщо приділити достатньо уваги вибору інгредієнтів для приготування фаршу, то страва вийде ідеальною.

Подробиці

Які несподівані продукти можна додати до фаршу для покращення його якості?

1.Твердий сир

Якщо ви любите соковиті та пишні котлети, то варто додати до складу рецепту твердий сир. Він напрочуд добре “дружить” з м’ясом і птицею, завдяки чому страва вийде чудовою.

На півкіло фаршу прийнято брати 250 грамів твердого сиру. Також потрібно буде додати куряче яйце, цибулю, спеції та сіль. Про хліб у цьому рецепті можна забути – твердий сир тут його замінить.

2.Кориця

Ми звикли до того, що ця пряність використовується виключно при приготуванні десертів та зігрівальних напоїв. Але й котлети від додавання кориці лише виграють.

Особливо добре поєднується спеція зі свинячим фаршем. Але і з іншими видами м’яса кориця також “потоваришує”.

Достатньо додати лише одну щіпку цієї приправи на порцію м’яса. Занадто велика кількість кориці не найкраще позначиться на смаку котлет.

3.Лід

Цей компонент допомагає котлетам залишатися пишними, соковитими та ніжними. Існує два варіанти додавання льоду до складу фаршу.

Ви можете просто розколоти лід до стану крихти і змішати з іншими компонентами.

Або візьміть невеликий кубик льоду і покладіть його в саму котлету перед смаженням.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...