ТОП-3 незвичайні продукти, які потрібно додати у фарш для того, щоб котлети вийшли смачними

Якщо господиня “чаклує” над фаршем, то всі члени сім’ї знають: вечеря чи обід будуть неймовірно смачними, передають Патріоти України.

Якщо приділити достатньо уваги вибору інгредієнтів для приготування фаршу, то страва вийде ідеальною.

Подробиці

Які несподівані продукти можна додати до фаршу для покращення його якості?

1.Твердий сир

Якщо ви любите соковиті та пишні котлети, то варто додати до складу рецепту твердий сир. Він напрочуд добре “дружить” з м’ясом і птицею, завдяки чому страва вийде чудовою.

На півкіло фаршу прийнято брати 250 грамів твердого сиру. Також потрібно буде додати куряче яйце, цибулю, спеції та сіль. Про хліб у цьому рецепті можна забути – твердий сир тут його замінить.

2.Кориця

Ми звикли до того, що ця пряність використовується виключно при приготуванні десертів та зігрівальних напоїв. Але й котлети від додавання кориці лише виграють.

Особливо добре поєднується спеція зі свинячим фаршем. Але і з іншими видами м’яса кориця також “потоваришує”.

Достатньо додати лише одну щіпку цієї приправи на порцію м’яса. Занадто велика кількість кориці не найкраще позначиться на смаку котлет.

3.Лід

Цей компонент допомагає котлетам залишатися пишними, соковитими та ніжними. Існує два варіанти додавання льоду до складу фаршу.

Ви можете просто розколоти лід до стану крихти і змішати з іншими компонентами.

Або візьміть невеликий кубик льоду і покладіть його в саму котлету перед смаженням.

Джерело: ПростоВей

Не робіть помилок! Що робити, щоб котлети не розвалювалися під час смаження

п’ятниця, 23 серпень 2024, 10:09

Найгірший сценарій під час приготування котлет - це коли вони на сковорідці розвалюються, не тримають форму і зводять нанівець всі підготовчі старання з фаршем. Щоб такого не сталося, треба знати базові рекомендації, передають Патріоти України. По-перш...

Є секрет! Що потрібно зробити після завершення смаження, щоб приготувати м’які та соковиті котлети

п’ятниця, 23 серпень 2024, 9:12

Як і в будь-якій іншій справі так і в кулінарії важливо мати певні навички, щоб ваші страви подобались вам та тим, для кого ви їх готуєте, передають Патріоти України. Звісно, що вміння приходить з досвідом. Якщо ви початківець, скористайтесь секретом, ...