ТОП-3 помилки, які допускають господині при приготуванні риби

У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потрібно знати, щоб не допускати їх, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, якщо ви використовуєте морожену рибу, її слід правильно розморозити. Пам’ятайте – чим повільніше відбувається цей процес, тим більше корисних речовин зберігається в продукті.

Розморожуйте поступово: спочатку з морозильної камери відправте рибу в холодильник, потім – у місце з кімнатною температурою.

Важливо: якщо мова йде про філе скумбрії, форелі або будь-якої іншої риби, смажити її потрібно у великій кількості олії, попередньо не розморожувати.

По-друге, на смак риби впливають сіль та спеції, які додаєте в каструлю “для маринування”. Робити це потрібно в останній момент, в кінці приготування.

По-третє: смак смаженої риби заграє новими фарбами, якщо обсмажити її на суміші соняшникової олії і вершкового масла.

Збережіть ці поради і готуйте із задоволеннням!

А ви це знали? Чому губки для посуду мають різний колір

середа, 12 березень 2025, 5:40

Щодня на кухні ми використовуємо губки для миття посуду, але мало хто замислюється, чому вони мають різне забарвлення. Багато хто вважає, що це просто дизайнерський хід виробників, але насправді кольори губок мають практичне значення. Вони вказують на ...

Перевірте себе! Пейзаж, який ви виберете, покаже, реаліст ви чи ідеаліст

вівторок, 11 березень 2025, 18:50

Наважтеся зазирнути вглиб себе. Пройдіть наш особистий тест, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Відкрийте свою справжню природу просто зараз. Розкрийте приховані сторони вашої особистості та визначте: ви практичний реаліст чи мрійливий іде...