
У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потрібно знати, щоб не допускати їх, передають Патріоти України.
По-перше, якщо ви використовуєте морожену рибу, її слід правильно розморозити. Пам’ятайте – чим повільніше відбувається цей процес, тим більше корисних речовин зберігається в продукті.
Розморожуйте поступово: спочатку з морозильної камери відправте рибу в холодильник, потім – у місце з кімнатною температурою.
Важливо: якщо мова йде про філе скумбрії, форелі або будь-якої іншої риби, смажити її потрібно у великій кількості олії, попередньо не розморожувати.
По-друге, на смак риби впливають сіль та спеції, які додаєте в каструлю “для маринування”. Робити це потрібно в останній момент, в кінці приготування.
По-третє: смак смаженої риби заграє новими фарбами, якщо обсмажити її на суміші соняшникової олії і вершкового масла.
Все більше людей починають день з кави, відкладаючи сніданок. Дослідження з Mass General Brigham (Бостон) показало, що пізні сніданки підвищують ризик смерті та серцевих проблем, передають Патріоти України. Причина – порушення режиму харчування та пізн...
Осінь і зима - час, коли наш організм особливо потребує підтримки. Багато хто вдається до харчових добавок, але експерти попереджають: більшість з них не потрібні, передають Патріоти України. Головне, що варто приймати:. Що не потрібно додатково прийма...