ТОП-3 помилки, які допускають господині при приготуванні риби

У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потрібно знати, щоб не допускати їх, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, якщо ви використовуєте морожену рибу, її слід правильно розморозити. Пам’ятайте – чим повільніше відбувається цей процес, тим більше корисних речовин зберігається в продукті.

Розморожуйте поступово: спочатку з морозильної камери відправте рибу в холодильник, потім – у місце з кімнатною температурою.

Важливо: якщо мова йде про філе скумбрії, форелі або будь-якої іншої риби, смажити її потрібно у великій кількості олії, попередньо не розморожувати.

По-друге, на смак риби впливають сіль та спеції, які додаєте в каструлю “для маринування”. Робити це потрібно в останній момент, в кінці приготування.

По-третє: смак смаженої риби заграє новими фарбами, якщо обсмажити її на суміші соняшникової олії і вершкового масла.

Збережіть ці поради і готуйте із задоволеннням!

Обов’язково позбудьтеся цього зі спальні: Популярна річ шкодить вашому здоров’ю

понеділок, 17 листопад 2025, 9:12

Спальня має бути місцем відпочинку, але один поширений аксесуар може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Йдеться про декоративні подушки, які більшість людей ніколи не перуть. З часом вони стають справжнім осередком пилових кліщів, бактерій і грибків, ...

Як часто треба міняти постільну білизну? Експерти дають однозначну відповідь

понеділок, 17 листопад 2025, 8:15

Ми проводимо в ліжку третину життя, і навіть після душу на простирадлах залишається піт, відмерлі клітини шкіри, волосся й мікроби. Якщо не прати постіль регулярно, вона стає ідеальним середовищем для бактерій і грибків, що можуть викликати алергію, ви...