ТОП-3 помилки, які допускають господині при приготуванні риби

У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потрібно знати, щоб не допускати їх, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, якщо ви використовуєте морожену рибу, її слід правильно розморозити. Пам’ятайте – чим повільніше відбувається цей процес, тим більше корисних речовин зберігається в продукті.

Розморожуйте поступово: спочатку з морозильної камери відправте рибу в холодильник, потім – у місце з кімнатною температурою.

Важливо: якщо мова йде про філе скумбрії, форелі або будь-якої іншої риби, смажити її потрібно у великій кількості олії, попередньо не розморожувати.

По-друге, на смак риби впливають сіль та спеції, які додаєте в каструлю “для маринування”. Робити це потрібно в останній момент, в кінці приготування.

По-третє: смак смаженої риби заграє новими фарбами, якщо обсмажити її на суміші соняшникової олії і вершкового масла.

Збережіть ці поради і готуйте із задоволеннням!

А ви це знали? Чому досвідчені господарки перед готуванням обсмажують манку на сковороді

понеділок, 23 грудень 2024, 12:12

Деякі досвідчені господині не відразу починають варіння манної крупи. Спочатку цей продукт вирушає на сковороду. Робиться це для досягнення одразу трьох позитивних результатів, передають Патріоти України. По-перше, попереднє обсмажування крупи зробить ...

Не робіть помилок! Як вибрати натуральний мед і розпізнати підробку

понеділок, 23 грудень 2024, 11:12

Мед — смаколик від природи, який споживають не лише, як окремий продукт, а й печуть із ним торти. Додають у каші чи чай замість цукру, використовують під час консервації. Але якщо ви купуєте мед на ринку, а не берете у перевірених людей із пасіки, то в...