ТОП-3 помилки, які допускають господині при приготуванні риби

У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потрібно знати, щоб не допускати їх, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, якщо ви використовуєте морожену рибу, її слід правильно розморозити. Пам’ятайте – чим повільніше відбувається цей процес, тим більше корисних речовин зберігається в продукті.

Розморожуйте поступово: спочатку з морозильної камери відправте рибу в холодильник, потім – у місце з кімнатною температурою.

Важливо: якщо мова йде про філе скумбрії, форелі або будь-якої іншої риби, смажити її потрібно у великій кількості олії, попередньо не розморожувати.

По-друге, на смак риби впливають сіль та спеції, які додаєте в каструлю “для маринування”. Робити це потрібно в останній момент, в кінці приготування.

По-третє: смак смаженої риби заграє новими фарбами, якщо обсмажити її на суміші соняшникової олії і вершкового масла.

Збережіть ці поради і готуйте із задоволеннням!

Не пропустіть! Перші симптоми отруєння полуницею з хімікатами

п’ятниця, 6 червень 2025, 9:57

Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..

Перевірте себе! Міфи про схуднення, в які вірить багато людей

п’ятниця, 6 червень 2025, 8:30

Ось найпоширеніші міфи про схуднення, в які досі вірять багато людей — але які не мають наукового підґрунтя або давно спростовані, передають Патріоти України. Правда: Вуглеводи — джерело енергії. Важливо вибирати правильні: цільнозернові продукти, ово...