ТОП-3 помилки, які допускають господині при приготуванні риби

У кожної господині є свої секрети приготування страв. Навіть легкі рецепти можуть стати ще смачнішими, якщо застосувати один із них, але інколи навіть незначні на перший погляд помилки можуть повністю зіпсувати уху або смажену рибу. Про ці помилки потрібно знати, щоб не допускати їх, передають Патріоти України.

Подробиці

По-перше, якщо ви використовуєте морожену рибу, її слід правильно розморозити. Пам’ятайте – чим повільніше відбувається цей процес, тим більше корисних речовин зберігається в продукті.

Розморожуйте поступово: спочатку з морозильної камери відправте рибу в холодильник, потім – у місце з кімнатною температурою.

Важливо: якщо мова йде про філе скумбрії, форелі або будь-якої іншої риби, смажити її потрібно у великій кількості олії, попередньо не розморожувати.

По-друге, на смак риби впливають сіль та спеції, які додаєте в каструлю “для маринування”. Робити це потрібно в останній момент, в кінці приготування.

По-третє: смак смаженої риби заграє новими фарбами, якщо обсмажити її на суміші соняшникової олії і вершкового масла.

Збережіть ці поради і готуйте із задоволеннням!

Не підключайте ці прилади до подовжувача - вони можуть спричинити пожежу

середа, 22 жовтень 2025, 11:12

Подовжувач здається зручним способом підключити кілька пристроїв одночасно. Але не всі електроприлади можна до нього під’єднувати - перевантаження мережі часто стає причиною короткого замикання і пожеж, передають Патріоти України. Фахівці ДСНС наголошу...

Не ставте обігрівач у цих місцях - помилки, які можуть коштувати життя

середа, 22 жовтень 2025, 10:09

З початком холодів багато хто дістає обігрівачі, не підозрюючи, що неправильне їх розміщення може бути небезпечним. Рятувальники нагадують: побутові обігрівачі - одна з головних причин пожеж у зимовий період, передають Патріоти України. Це — найпоширен...