ких помилок не можна допускати, щоб з води, м’яса та овочів вийшов справді наваристий суп, передають Патріоти України.
Перша помилка, яка псує смак супу, – це недостатня кількість води у каструлі. Навіть якщо плануєте варити густий суп, рідина має бути достатньою.
У процесі варіння супу вода виварюється, тому краще відразу закип’ятити цілу каструлю води, ніж потім доливати окріп в каструлю і псувати страву.
Друга часта помилка господарок – це закладка овочів у неправильному порядку.
Виявляється, класти овочі в каструлю потрібно у певній послідовності, тому що різним овочам потрібен різний час, щоб дійти готовності.
Наприклад, цибулю і моркву можна класти в один момент – вони варяться 10-12 хвилин, картоплю можна класти в каструлю за 10-15 хвилин до готовності супу, а ось горох або квасоля потрібно класти в каструлю відразу.
Третя помилка впливає на густоту та наваристість супу.
Щоб суп став густішим, не потрібно додавати побільше крупи та картоплі, потрібно додати ложку борошна, збиті яйця або ложку манки. Це надасть супу насиченості та густини.
Солити суп потрібно в середині або в кінці приготування, спеції також додають за 5-7 хвилин до готовності. Свіжа зелень кидається в суп перед подачею.
Дієтологи рекомендують їсти фрукти щодня і не вірити тим, хто говорить, що від них поправляються. Яблука – це фрукт номер один для схуднення, і ось чому, передають Патріоти України. Одне велике яблуко містить достатньо розчинної та нерозчинної кліткови...
Як позбавитися зайвої ваги та схуднути, розказала жінка, з якої все життя знущалися через її зайві кілограми. Як британка втратила 70 кілограмів, передають Патріоти Україн з посиланням на Yahoo.life. 54-річна Дженніфер з Англії важила 180 кілограмів та...