Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо, передають Патріоти України.
Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними.
Використання яєць небажане: фарш “зв’яжеться”, але котлети вийдуть “гумовими”.
А ось додати овочі варто. Але перед використанням в якості інгредієнту для фаршу ці продукти потрібно певним чином підготувати.
3 компоненти, які треба додати
У фарш додайте такі овочі:
Що стосується першого інгредієнта, то він має бути дуже подрібнений. Використовувати для цього кухонний ніж не варто. Краще скористатися теркою.
Сиру цибулину потрібно поділити на дві половинки. Першу просто нарізати кубиками та відправити у фарш.
Другу слід відправити на розігріту сковороду. Але не варто її сильно смажити.
За наявності у фарші всіх вищезгаданих компонентів ваш фарш вийде ідеальним. З такої м’ясної основи вийдуть неймовірно ароматні, м’які та соковиті котлетки.
Цей психологічний тест допоможе краще зрозуміти себе. Подивіться на картинку і скажіть, що привернуло вашу увагу в першу чергу - метелика чи два обличчя, спрямовані одне на одного. Ваш вибір покаже, до якого типу людей ви належите: екстраверта чи інтро...
Час для психологічного тесту! Подивіться на картинку уважно і скажіть, що привернуло вашу увагу в першу чергу - птаха, схованого в хмарах, чи дорогу. Ваш вибір може багато розповісти про ваш характер та цінності, передають Патріоти України. Психологічн...