
Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо, передають Патріоти України.
Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними.
Використання яєць небажане: фарш “зв’яжеться”, але котлети вийдуть “гумовими”.
А ось додати овочі варто. Але перед використанням в якості інгредієнту для фаршу ці продукти потрібно певним чином підготувати.
3 компоненти, які треба додати
У фарш додайте такі овочі:
Що стосується першого інгредієнта, то він має бути дуже подрібнений. Використовувати для цього кухонний ніж не варто. Краще скористатися теркою.
Сиру цибулину потрібно поділити на дві половинки. Першу просто нарізати кубиками та відправити у фарш.
Другу слід відправити на розігріту сковороду. Але не варто її сильно смажити.
За наявності у фарші всіх вищезгаданих компонентів ваш фарш вийде ідеальним. З такої м’ясної основи вийдуть неймовірно ароматні, м’які та соковиті котлетки.
Мийка кухонна з нержавіючої сталі Franke — це надійність, стиль і гігієна. Дізнайтеся, чому це найкращий вибір для сучасної кухні. Коли я обирав мийку для кухні, перед очима були десятки моделей — з граніту, кераміки, штучного каменю. Усі такі гарні, г...
Подвійна мийка Franke — ідеальний вибір для кухні. Більше простору, зручність у догляді, сучасний вигляд. Дізнайтесь усі переваги! У сучасному ритмі життя кухня має бути не лише зручною, а й продуманою до дрібниць. Один з елементів, який значно впливає...