
Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо, передають Патріоти України.
Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними.
Використання яєць небажане: фарш “зв’яжеться”, але котлети вийдуть “гумовими”.
А ось додати овочі варто. Але перед використанням в якості інгредієнту для фаршу ці продукти потрібно певним чином підготувати.
3 компоненти, які треба додати
У фарш додайте такі овочі:
Що стосується першого інгредієнта, то він має бути дуже подрібнений. Використовувати для цього кухонний ніж не варто. Краще скористатися теркою.
Сиру цибулину потрібно поділити на дві половинки. Першу просто нарізати кубиками та відправити у фарш.
Другу слід відправити на розігріту сковороду. Але не варто її сильно смажити.
За наявності у фарші всіх вищезгаданих компонентів ваш фарш вийде ідеальним. З такої м’ясної основи вийдуть неймовірно ароматні, м’які та соковиті котлетки.
Після закінчення терміну придатності більшість ліків втрачають свою ефективність. Крім того, використання протермінованих життєво важливих медикаментів (наприклад, інсуліну, нітрогліцерину, антигістаміну) може бути небезпечним для здоров’я і життя, пер...
Багаторазове використання олії під час смаження може бути небезпечним, але не завжди. Головний ризик полягає в тому, що при повторному нагріванні жиру утворюються токсичні та канцерогенні сполуки, які потрапляють у їжу. Особливо шкідливо, якщо олія пер...