ТОП-3 продукти, які треба додати у фарш, щоб він вийшов більш смачним та ароматним

Будь-який кулінар знає, що в хорошому фарші має бути не лише подрібнене м’ясо, передають Патріоти України.

Важливо додати й інші компоненти, без яких м’ясна основа не буде цілісною, а страви з неї не вийдуть пишними, соковитими та смачними.

Подробиці

Використання яєць небажане: фарш “зв’яжеться”, але котлети вийдуть “гумовими”.

А ось додати овочі варто. Але перед використанням в якості інгредієнту для фаршу ці продукти потрібно певним чином підготувати.

3 компоненти, які треба додати

У фарш додайте такі овочі:

  • сира картопля;
  • сира цибуля;
  • смажена цибуля.

Що стосується першого інгредієнта, то він має бути дуже подрібнений. Використовувати для цього кухонний ніж не варто. Краще скористатися теркою.

Сиру цибулину потрібно поділити на дві половинки. Першу просто нарізати кубиками та відправити у фарш.

Другу слід відправити на розігріту сковороду. Але не варто її сильно смажити.

За наявності у фарші всіх вищезгаданих компонентів ваш фарш вийде ідеальним. З такої м’ясної основи вийдуть неймовірно ароматні, м’які та соковиті котлетки.

Вчені підтверджують: Їжа, приготовлена близькими, смачніша - і ось чому

четвер, 11 грудень 2025, 12:45

Ви коли-небудь помічали, що мамине печиво чи булочки вашої бабусі завжди смачніші, ніж у будь-якій пекарні? Нові дослідження доводять: справа не лише в інгредієнтах, а в чомусь значно глибшому, передають Патріоти України. . Секрет – любов. . Дослідже...

А ви це знали? Як часто варто прати піжаму

четвер, 11 грудень 2025, 12:15

Британська мікробіологиня Прімроуз Фрістоун пояснила, як часто насправді потрібно прати піжаму — і її порада вже спричинила хвилю суперечок у соцмережах. На думку фахівчині, нічний одяг бажано міняти щодня, адже він тісно контактує зі шкірою та швидко ...