Каша, безумовно, є продуктом цінним та корисним, проте смачно приготувати страву виходить не завжди. Найчастіше сніданок виходить здоровим, але занадто прісним і звичним. Якщо ви хочете, щоб смак крупи максимально розкрився, варто трохи поекспериментувати в процесі приготування. Як змінити смак звичної каші, передають Патріоти України.
Господині переважно готують крупи на гарнір або каші на сніданок виключно в підсоленій воді. За рідкісними винятками у звичній рецептурі може з’явитися лавровий лист або мелений перець.
Однак кухарі чудово знають про те, що в кашу можна додавати будь-які прянощі, які особисто вам здаються доречними.
Наприклад, варто звернути увагу на коріандр, куркуму, базилік та будь-які інші спеції.
Якщо ви хочете приготувати вишукану рисову кашу, кокосове молоко стане просто знахідкою. Воно додасть трохи солодкого присмаку та пікантності.
У таку кашу можна сміливо додати сухофрукти.
Деякі кулінари варять кашу не на воді, а на чайній заварці. Завдяки цій хитрості крупи виходять більш вишуканими та витонченими. Смак виходить цікавим та багатим.
Найпростіше для цієї мети використовувати пакетований чай.
Чи знали ви, що деякі прості прикмети можуть вплинути на ваше фінансове становище? Багато хто не звертає уваги на дрібні знаки, які можуть передвіщати прибуток або навіть виграш! Ось топ-7 прикмет, які точно принесуть вам гроші - перевірте, чи вже ви ї...
Дослідники США заявляють, що вітамін B3 (нікотинамід) може стати справжнім щитом від раку шкіри. Нове дослідження показало, що регулярний прийом цієї добавки знижує ризик розвитку хвороби та запобігає її рецидиву у пацієнтів, які вже мали один випадок ...