Сухі котлети викликають відторгнення навіть у любителів цієї нехитрої страви, яку вміє готувати майже кожна господиня, передають Патріоти України.
Але не всі вони знають про секретний інгредієнт, який зробить котлети соковитими. Хитрістю поділилися італійські кухарі, які розуміються на гастрономічних прийомах.
Слід зазначити, що рецепт котлет може бути будь-яким. Безумовно, кожна господиня має свій спосіб приготування, пропорції та інгредієнти.
Все можна робити як завжди, достатньо додати лише три простих компоненти, які створять справжню кулінарну магію.
Звичайна вода. Наливають у фіналі: 1/4 чи 1/3 склянки залежно від кількості фаршу. Потім замішують фарш до однорідної пастоподібної консистенції та смажать котлети.
Кладуть у фарш сметану. Одну-дві столові ложки в залежності від кількості фаршу. Так само додають у фіналі, коли у фарш вже замішані інші компоненти.
Майонез – заміна сметани. Додають так само, як і сметану, – 1-2 столові ложки.
Дрібнонарізана цибуля зробить котлети дуже соковитими. Про це в курсі багато господинь, але кулінарам-початківцям це важливо знати.
Православне свято 7 квітня (20 квітня за старим стилем) - день пам'яті преподобного Георгія, сповідника, митрополита Митиленського. За юліанським календарем - Благовіщення Пресвятої Богородиці, одне з 12 найбільших християнських свят року, нагадують ...
Учені з’ясували, що звичка користуватися ґаджетами перед сном і одразу після значно збільшує ризик безсоння і скорочує тривалість сну, передають Патріоти України. У дослідженні, що охопило понад 45 000 молодих людей у Норвегії, було виявлено, що кожна ...