У будь-яких котлетах як ключовий елемент виступає соковитість, тому господині шукають оптимальні способи її появи. Для того, щоб страва однозначно не виходила сухою, прийнято навіть у дієтичний фарш додавати трохи жиру. Але цього, звісно, буде недостатньо. Які 3 хитрощі варто пам’ятати господаркам, передають Патріоти України.
Багато кухарів знають про те, що завдяки вершковому маслу котлети виходять смачнішими, насиченими та соковитими. Продукт чудово поєднується з будь-якими видами м’яса.
Для того щоб котлети вийшли соковитими, маленький шматочок олії варто додати прямо до центру м’ясної кулі.
Ця хитрість відома професійним кулінарам, які використовують її ще з давніх-давен. Потрібно взяти кубик льоду і добре його покришити.
Далі в центр котлети потрібно покласти від половини до чайної ложки колотого льоду. Котлети вийдуть бездоганними.
Це дуже простий та дієвий спосіб надання котлетам соковитості. Необхідно ввести у фарш біля ложки крохмалю та невелику кількість манної крупи.
Страва вийде соковитою та “пухленькою”.
Чай – це не тільки смачний напій, а й потужний союзник для вашого здоров'я. Багато хто не знає, що регулярне споживання чаю може значно зміцнити вашу імунну систему та допомогти в боротьбі з хворобами., передають Патріоти України. Чорний і зелений чай ...
Закарпаття – чудовий край. Яка там дивовижна природа, а народ дуже гостинний. І як вони готують! Особливо люблять пригощати різними домашніми смаколиками. Однією з основних страв на застілля вважаються закарпатські голубці, передають Патріоти України. ...