ТОП-3 секрети, які допоможуть приготувати максимально соковиті котлети

У будь-яких котлетах як ключовий елемент виступає соковитість, тому господині шукають оптимальні способи її появи. Для того, щоб страва однозначно не виходила сухою, прийнято навіть у дієтичний фарш додавати трохи жиру. Але цього, звісно, буде недостатньо. Які 3 хитрощі варто пам’ятати господаркам, передають Патріоти України.

Масло

Багато кухарів знають про те, що завдяки вершковому маслу котлети виходять смачнішими, насиченими та соковитими. Продукт чудово поєднується з будь-якими видами м’яса.

Для того щоб котлети вийшли соковитими, маленький шматочок олії варто додати прямо до центру м’ясної кулі.

Колотий лід

Ця хитрість відома професійним кулінарам, які використовують її ще з давніх-давен. Потрібно взяти кубик льоду і добре його покришити.

Далі в центр котлети потрібно покласти від половини до чайної ложки колотого льоду. Котлети вийдуть бездоганними.

Крохмаль та манка

Це дуже простий та дієвий спосіб надання котлетам соковитості. Необхідно ввести у фарш біля ложки крохмалю та невелику кількість манної крупи.

Страва вийде соковитою та “пухленькою”.

Яка найдорожча їжа у світі і чому вона коштує більше за дорогоцінні метали

неділя, 4 травень 2025, 11:39

Є продукти, ціна яких суттєво перевищує показники цінних металів. Ікру "Алмаз" вважають найдорожчою їжею у світі, але не тільки це робить її унікальною, передають Патріоти України. . До теми Її використовують дуже обачно: яка спеція найдорожча у світі...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

неділя, 4 травень 2025, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...