ТОП-3 секрети, які допоможуть приготувати максимально соковиті котлети

У будь-яких котлетах як ключовий елемент виступає соковитість, тому господині шукають оптимальні способи її появи. Для того, щоб страва однозначно не виходила сухою, прийнято навіть у дієтичний фарш додавати трохи жиру. Але цього, звісно, буде недостатньо. Які 3 хитрощі варто пам’ятати господаркам, передають Патріоти України.

Масло

Багато кухарів знають про те, що завдяки вершковому маслу котлети виходять смачнішими, насиченими та соковитими. Продукт чудово поєднується з будь-якими видами м’яса.

Для того щоб котлети вийшли соковитими, маленький шматочок олії варто додати прямо до центру м’ясної кулі.

Колотий лід

Ця хитрість відома професійним кулінарам, які використовують її ще з давніх-давен. Потрібно взяти кубик льоду і добре його покришити.

Далі в центр котлети потрібно покласти від половини до чайної ложки колотого льоду. Котлети вийдуть бездоганними.

Крохмаль та манка

Це дуже простий та дієвий спосіб надання котлетам соковитості. Необхідно ввести у фарш біля ложки крохмалю та невелику кількість манної крупи.

Страва вийде соковитою та “пухленькою”.

Є нюанси! Як правильно квасити капусту, щоб вона довго зберігалась

понеділок, 15 грудень 2025, 7:45

Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...

Народні прикмети на 15 грудня. Що треба зробити на Стефанів день, а чого варто уникати, аби не втратити здоров'я

понеділок, 15 грудень 2025, 7:09

Православне свято 15 грудня за новим календарем (28 грудня за старим) - день пам'яті святителя Стефана, сповідника і архієпископа Сурозького, і Собор кримських святих. У народі - Стефанів день. За юліанським календарем - день пам'яті святого Авакума, о...