У будь-яких котлетах як ключовий елемент виступає соковитість, тому господині шукають оптимальні способи її появи. Для того, щоб страва однозначно не виходила сухою, прийнято навіть у дієтичний фарш додавати трохи жиру. Але цього, звісно, буде недостатньо. Які 3 хитрощі варто пам’ятати господаркам, передають Патріоти України.
Багато кухарів знають про те, що завдяки вершковому маслу котлети виходять смачнішими, насиченими та соковитими. Продукт чудово поєднується з будь-якими видами м’яса.
Для того щоб котлети вийшли соковитими, маленький шматочок олії варто додати прямо до центру м’ясної кулі.
Ця хитрість відома професійним кулінарам, які використовують її ще з давніх-давен. Потрібно взяти кубик льоду і добре його покришити.
Далі в центр котлети потрібно покласти від половини до чайної ложки колотого льоду. Котлети вийдуть бездоганними.
Це дуже простий та дієвий спосіб надання котлетам соковитості. Необхідно ввести у фарш біля ложки крохмалю та невелику кількість манної крупи.
Страва вийде соковитою та “пухленькою”.
Медики з відділень невідкладної допомоги закликають пасажирів припинити одну з найнебезпечніших звичок у дорозі - класти ноги на приладову панель, передають Патріоти України. . На перший погляд це здається зручним, але під час аварії або різкого гальм...
Те, що ви виглядаєте струнко, ще не означає, що ви здорові. Канадські дослідники з Університету Макмастера з’ясували: прихований жир, який накопичується навколо внутрішніх органів і в печінці, може пошкоджувати артерії навіть у тих, хто не має зайвої в...