У будь-яких котлетах як ключовий елемент виступає соковитість, тому господині шукають оптимальні способи її появи. Для того, щоб страва однозначно не виходила сухою, прийнято навіть у дієтичний фарш додавати трохи жиру. Але цього, звісно, буде недостатньо. Які 3 хитрощі варто пам’ятати господаркам, передають Патріоти України.
Багато кухарів знають про те, що завдяки вершковому маслу котлети виходять смачнішими, насиченими та соковитими. Продукт чудово поєднується з будь-якими видами м’яса.
Для того щоб котлети вийшли соковитими, маленький шматочок олії варто додати прямо до центру м’ясної кулі.
Ця хитрість відома професійним кулінарам, які використовують її ще з давніх-давен. Потрібно взяти кубик льоду і добре його покришити.
Далі в центр котлети потрібно покласти від половини до чайної ложки колотого льоду. Котлети вийдуть бездоганними.
Це дуже простий та дієвий спосіб надання котлетам соковитості. Необхідно ввести у фарш біля ложки крохмалю та невелику кількість манної крупи.
Страва вийде соковитою та “пухленькою”.
Є продукти, ціна яких суттєво перевищує показники цінних металів. Ікру "Алмаз" вважають найдорожчою їжею у світі, але не тільки це робить її унікальною, передають Патріоти України. . До теми Її використовують дуже обачно: яка спеція найдорожча у світі...
Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...