ТОП-3 секрети, які допоможуть приготувати максимально соковиті котлети

У будь-яких котлетах як ключовий елемент виступає соковитість, тому господині шукають оптимальні способи її появи. Для того, щоб страва однозначно не виходила сухою, прийнято навіть у дієтичний фарш додавати трохи жиру. Але цього, звісно, буде недостатньо. Які 3 хитрощі варто пам’ятати господаркам, передають Патріоти України.

Масло

Багато кухарів знають про те, що завдяки вершковому маслу котлети виходять смачнішими, насиченими та соковитими. Продукт чудово поєднується з будь-якими видами м’яса.

Для того щоб котлети вийшли соковитими, маленький шматочок олії варто додати прямо до центру м’ясної кулі.

Колотий лід

Ця хитрість відома професійним кулінарам, які використовують її ще з давніх-давен. Потрібно взяти кубик льоду і добре його покришити.

Далі в центр котлети потрібно покласти від половини до чайної ложки колотого льоду. Котлети вийдуть бездоганними.

Крохмаль та манка

Це дуже простий та дієвий спосіб надання котлетам соковитості. Необхідно ввести у фарш біля ложки крохмалю та невелику кількість манної крупи.

Страва вийде соковитою та “пухленькою”.

Скільки масла - це забагато? Кардіолог назвав безпечну норму

неділя, 28 грудень 2025, 7:15

Вершкове масло давно має суперечливу репутацію через високий вміст жиру та холестерину. Проте, як зазначають кардіологи, його вплив на артеріальний тиск часто недооцінюють, Патріоти України. За словами доктора Сема Сетареха з Beverly Hills Cardiovascul...

Народні прикмети на 28 грудня. Чому українці спрадавна не ходили в гості цього дня та чого ще уникали

неділя, 28 грудень 2025, 7:09

Християни східного обряду 28 грудня за новим стилем вшановує пам'ять Нікомідійських мучеників, яких спалили живцем язичники за віру в Христа. За старим стилем 28 грудня вшановують священномученика Стефана та ченця Трифона Печенігського. Останнього вваж...